Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Leicester (preview)

Liverpool – Leicester (preview)

Liverpool και Leicester κοντράρονται στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος για την προημιτελική φάση του Carabao Cup.

Η αναμέτρηση όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά τα κρούσματα COVID-19 που έχουν και οι δύο ομάδες.

Οι Reds με πολλές απουσίες στη σύνθεση τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι την Κυριακή με την Tottenham στο Λονδίνο με σκορ 2-2, ενώ οι Foxes δεν έχουν αγωνιστεί από τις 12 του μηνός, όταν και κέρδισαν με 4-0 την Newcastle.

Σε περίπτωση που ο αγώνας πραγματοποιηθεί κανονικά, και οι δύο ομάδες θα έχουν πολλές απουσίες, αφού πέρα από προβλήματα με τον COVID-19 έχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Από τους Reds θα απουσιάσουν λόγω COVID-19 οι Fabinho, Virgil van Dijk, Curtis Jones και Thiago Alcantara, όπως και ο Jordan Henderson που ταλαιπωρείται από μια ίωση.

Τραυματίες παραμένουν οι Divock Origi, Adrian και Nat Phillips, ενώ τιμωρημένος είναι ο Andrew Robertson, μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο Tottenham Stadium.

Το κενό του Robertson στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα το καλύψει ο Κώστας Τσιμίκας, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Kelleher αντί του Alisson, με τον Joe Gomez να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας και τον Neco Williams στο δεξί της άκρο.

Ο Tyler Morton θα ξεκινήσει ξανά βασικός στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Oxlade-Chamberlain θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Bobby Firmino θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο

Παρόμοια προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και η Leicester, αφού για το παιχνίδι του Anfield δεν θα έχει στη διάθεση της, τους Choudhury, Justin, Iheanacho, Lookman, Ayoze Perez και Vestergaard, λόγω κορονοϊού, καθώς και τους Evans και Soyuncu που παραμένουν τραυματίες.

Παρά τις απουσίες, ο πρώην τεχνικός της Liverpool αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, διότι θέλει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αγώνας είναι μονός και δεν υπάρχει επαναληπτικός. Οι Reds θέλουν να προκριθούν στους «4» για πρώτη φορά μετά το 2017.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andy Madley.

Liverpool εναντίον Leicester για το Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com