Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Tottenham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Tottenham

O Klopp με τους διαιτητές μετά τη λήξη του αγώνα με την Tottenham.

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που έκανε μετά την ισοπαλία της Liverpool στο Tottenham Stadium στάθηκε στην διαιτησία του Paul Tierney και στην έξαρση του COVID-19 στο Νησί.

Ο Γερμανός αρχικά ρωτήθηκε αν έπρεπε να αποβληθεί ο Harry Kane:

“ Νομίζω πως μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε, ότι ο Harry Kane έπρεπε να αποβληθεί. ”

“ Αν το πόδι του Robbo βρισκόταν στο έδαφος, θα είχε σπάσει. ”

“ Μπορείς να δώσεις στον Robbo κόκκινη κάρτα. Δεν είναι η πιο έξυπνη πρόκληση, αλλά σίγουρα είναι κόκκινη κάρτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Το πόδι του ήταν στον αέρα, ήταν καθαρή σύμπτωση. Ο Harry δεν μπορεί να κρίνει σωστά τη φάση. ”

“ Δεν έχω ιδέα, αν το γεγονός ότι είναι αρχηγός της εθνικής τον βοηθά, αλλά είναι μια κόκκινη κάρτα στο 100%. Ήταν μια κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής το είδε διαφορετικά. ”

Για το VAR:

“ Έχουμε ένα VAR που κάθεται εκεί και ο Paul Tierney σκέφτηκε να ρίξει μια ματιά για τον Robertson. Ωραία για αυτό είναι εκεί. Αλλά τι έκανε στην φάση του Kane; ”

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Diogo Jota:

“ Ο κύριος Tierney μου είπε πως ο Jota σταμάτησε σκόπιμα, επειδή ήθελε να κερδίσει το πέναλτι. Πρώτα από όλα, αν θέλεις να σουτάρεις, πρέπει να σταματήσεις, γιατί δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο μαζί. ”

Για τον αγώνα:

“ Είδα μια μεγάλη μάχη από την ομάδα μου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μου. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ακριβώς τόσο καλό γιατί νιώσαμε την ένταση των τελευταίων εβδομάδων και ο αντίπαλος φαινόταν σαν να είχε τελειώσει το ζέσταμα. φαινόταν πιο φρέσκος. ”

“ Ήταν ωραίο που σκοράραμε το δεύτερο γκολ, αλλά όχι που το δεχθήκαμε. Υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα που επηρέασαν αρκετά το παιχνίδι, αλλά μερικές από αυτές τις ερωτήσεις είναι καλύτερο να γίνουν στον κ. Tierney. ”

Για την διαιτησία του Tierney:

“ Δεν έχω ιδέα τι πρόβλημα έχει μαζί μου ο Tierney. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι προφανώς η αστάθεια. ”

“ Χρειαζόμαστε έναν αντικειμενικό διαιτητή. Μου είπε ότι ο Diogo σταμάτησε επίτηδες – είχε την καλύτερη θέση στο γήπεδο. Ήταν 8 μέτρα μακριά. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά του. ”

“ Ήμουν λίγο πιο συναισθηματικός στο παιχνίδι και μου έδωσε την κίτρινη κάρτα, αλλά δεν επιτρέπεται (να εκφραστεί) σε μια τέτοια κατάσταση; Έρχεται και μου δίνει κίτρινη κάρτα, θα προτιμούσα όμως να έπαιρνα τις σωστές αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο. ” Είπε ο Klopp

“ Έχουμε την πλήρη μεσαία γραμμή μας έξω, το καλύτερο στόπερ στον κόσμο επίσης εκτός. Χάνουμε τον αρχηγό μας την ημέρα του αγώνα, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε να παίξουμε τον καλύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα της σεζόν. Πρέπει να παλέψεις και αυτό έκαναν τα παιδιά.”

“ Αλλά ένας αντικειμενικός διαιτητής που βλέπει τις καταστάσεις και τις κρίνει θα μας βοηθούσε. Μου είπε ότι πιστεύει ότι σταμάτησε επίτηδες. Είναι απίστευτο. Είχε την καλύτερη θέση στο γήπεδο και δεν το δίνει. Θα πρέπει να ρωτήσετε ποιο είναι το πρόβλημά του μαζί μου. ”

Για τη συνέχεια:

“ Παίζουμε την Κυριακή και μετά την Τρίτη την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε τους παίκτες για αυτό. Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορούμε απλά να τα βγάλουμε όλα τα ματς. Ας αφαιρέσουμε τον δεύτερο ημιτελικό του Carabao Cup  [αν προκριθούμε]. Απλώς ας παίξουμε ένα σκέλος. ”

Για τον COVID-19:

“ Επικοινωνήσαμε με την Premier League και τους είπαμε για τα κρούσματα μας. Είχαμε 3 και μετά 4 με τον Thiago. Μας είπε όμως ότι είναι οι καλύτεροι αριθμοί στο πρωτάθλημα. ”

“ Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, αλλά θα παίξουμε ποδόσφαιρο, αρκεί να μας αφήσουν. ”

Αν η διακοπή είναι η κατάλληλη λύση:

“ Αν κάποιος μου πει ότι αυτή είναι η λύση, τότε είμαι μέσα, 100%. ”

“ Δεν έχουμε κρούσματα με το επιτελείο, έκαναν την ενισχυτική δόση πριν από 5/6 εβδομάδες. Υποθέτω ότι οφείλεται σε αυτό. Οι περισσότεροι παίκτες την έκαναν μετά τον αγώνα με την Aston Villa. ”

“ Δεν είναι ότι πρέπει να αναγκάσουμε τους παίκτες να το κάνουν, αλλά αν θέλεις να είσαι μέλος του συλλόγου πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες του συλλόγου. ”

Για το αποτέλεσμα:

“ Το αποτέλεσμα είναι καλό. Θα ήταν διαφορετικό, νομίζω, με διαφορετικές αποφάσεις από τον διαιτητή. ”

“ Έπρεπε να αλλάξουμε πολλά, προφανώς είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε διαφορετικές προκλήσεις όπως αυτή. ” Είπε ο Klopp.

Για την κόκκινη κάρτα του Robertson:

“ Ναι – κόκκινη κάρτα. Δεν ήταν η πιο έξυπνη κίνηση. Είναι καλό παιδί, αλλά το έχασε λίγο. Αυτή ήταν η απόδειξη ότι υπήρχε το VAR, πριν από αυτό πιστεύαμε ότι οι διαιτητές δεν ήταν στο γραφείο τους! ”

Ξανά απαράδεκτη διαιτησία από τον Paul Tierney.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com