Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έμεινε όρθια στο Λονδίνο η Liverpool

Έμεινε όρθια στο Λονδίνο η Liverpool

Όρθια έμεινε στο Λονδίνο η Liverpool κόντρα σε όλους και σε όλους. Οι Reds χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες, με 10 ποδοσφαιριστές και με κόντρα την διαιτησία έμειναν στο 2-2 με την Tottenham.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Jota και Robertson, ο όποιος στη συνέχεια αποβλήθηκε.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Tyler Morton να ξεκινά για πρώτη φορά βασικός στην Premier League και τον Naby Keita να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκαν στο Tottenham Stadium οι Reds.

Η Liverpool είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με κεφαλιά του Robertson που έφυγε λίγο εκτός εστίας του Lloris, όπως και την δεύτερη στο 10’ με το δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Alexander-Arnold που απέκρουσε ο Γάλλος keeper.

Εκεινη όμως που άνοιξε το σκορ, ήταν ο Tottenham με σκόρερ τον Harry Kane στο 13’. Ο Ndombele τροφοδότησε τον Άγγλο με μια εξαιρετική κάθετη πάσα και εκείνος νίκησε τον Alisson, για να γράψει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, τρία μόλις λεπτά μετά το 1-0, με τον Son, ο οποίος δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ την σέντρα του Kane, πλασάροντας εκτός εστίας.

Οι Reds απάντησαν με δύο δικές τους ευκαιρίες στο 23’, όμως αρχικά το σουτ του Mane σταμάτησε στα σώματα και εκείνο του Keita αποκρούστηκε από τον Lloris.

Ο Mane δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει ούτε με κεφαλιά στο 28’, για να φτάσει μια ανάσα από το 2-0 η Tottenham ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Dele Alli βρέθηκε τετ α τετ με τον Alisson, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον Βραζιλιάνο να κάνει επαφή με τη μπάλα, στέλνοντας την κόρνερ.

Μπορεί να φαινόταν πως το 2-0 ήταν πιο κοντά από την ισοφάριση, όμως εκείνοι που σκόραραν το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι, ήταν οι Reds με τον Diogo Jota!

Ο Robertson έκανε μια σωστή σέντρα από τα αριστερά, για να σηκωθεί ο Jota και να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-1 στο 35’.

Κοντά στην ολική ανατροπή έφτασε η Liverpool σε δύο περιπτώσεις στο 41’ και στο 42’. Πρώτα με το γύρισμα του Mane που κόντραρε και άγγιξε το δοκάρι των Spurs και αμέσως μετά με το μονοκόμματο σουτ του Trent, το οποίο απέκρουσε με το πόδι ο Lloris.

Β’ Ημίχρονο: Με νέα κεφαλιά του Jota λίγο έλειψε να έρθει η ανατροπή με την έναρξη του δευτέρου μέρους για την Liverpool. 

Στο 55’ ήταν και πάλι η σειρά του Alisson να σώσει τους Reds, όταν και πρόλαβε να μπλοκάρει το πλασέ του Kane! Ήταν μια τεράστια ευκαιρία για τους Spurs, οι βρέθηκαν στην περιοχή της Liverpool με δύο παίκτες εναντίον μόνο του Alisson! 

Ο Kane είχε και στο 56’ την ευκαιρία να βάλει μπροστά τους Spurs, όμως αυτή τη φορά η κεφαλιά του έφυγε πάνω από τα δοκάρια. 

Ο Jürgen Klopp προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή στο ματς, με τη συμπλήρωση μιας ώρας, με τον Firmino να αντικαθιστά τον Morton. 

Οι Reds συνέχισαν να ψάχνουν το δεύτερο γκολ, έχοντας καλύτερη επιθετική κυκλοφορία, μετά την είσοδο του Firmino και δικαιώθηκαν για την προσπάθεια τους στο 70’!

Ο Jota έκανε την πρώτη σέντρα από τα αριστερά, οι Salah και Mane δεν μπόρεσαν να την στείλουν στα δίχτυα, η μπάλα μετά την απομάκρυνση κατέληξε στον Trent, ο οποίος σέντραρε αμέσως με αποδέκτη τον Robertson, για να σκοράρει ο τελευταίος με κεφαλιά για το 1-2. 

Το 1-2 δεν κράτησε όμως για πολύ, αφού ο Son, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Alisson και προ κενής εστίας ισοφάρισε για την Tottenham στο 74’.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Liverpool στο 78’, όταν ο Robertson σήκωσε στον αέρα τον Emerson, με ένα δυνατό τάκλιν, με τον Tierney να του δείχνει την κόκκινη κάρτα, μετά από έλεγχο στο VAR.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον πολύ κακό, Tierney, ο οποίος μερικά λεπτά αργότερα κιτρίνισε και τον Keita για διαμαρτυρία, ενώ το ίδιο έκανε και με τον Τσιμίκα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Tottenham: Lloris, Sanchez, Dier, Davies, Royal, Winks, Ndombele (Skipp 64′), Sessegnon (Reguilon 86′), Alli (81’ Lucas), Son, Kane

Έμειναν στον πάγκο: Austin, Rodon, Tanganga, Doherty, Lo Celso, Bergwijn

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson; Morton (Firmino 60′), Milner, Keita, Salah, Mane (Τσιμίκας 82′), Jota (Gomez 90+2′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Quansah, Williams, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Gordon

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης εναντίον της Leicester για το Carabao Cup.

Ισοπαλία στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com