Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ηθικά υποχρεωτικός ο εμβολιασμός»

Klopp: «Ηθικά υποχρεωτικός ο εμβολιασμός»

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Tottenham, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Άπαντες στη Liverpool είναι εμβολιασμένοι με τουλάχιστον δύο δόσεις και ο Γερμανός τεχνικός προτρέπει όλον τον κόσμο να προχωρήσει στον εμβολιασμό του, ώστε να θωρακιστεί κατά του ιού.

Ο προπονητής των Reds ανέφερε:

“ Είναι απίστευτο πόσο επιθετική είναι η σκηνή των αντιεμβολιαστών και όλα αυτά τα πράγματα και πόσο ξεκάθαρα είναι με όλα τα πράγματα που προφανώς ξέρουν καλύτερα από εμάς, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο. ”

“ Νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό, από ηθική άποψη θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό για κάθε άτομο. Γιατί αν μπορώ να κάνω κάτι για ό,τι συμβαίνει με τους ανθρώπους γύρω μου, αυτό είναι για μένα υποχρεωτικό. Οπότε, αυτό είναι προφανές ότι οι άνθρωποι το βλέπουν διαφορετικά. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Αλλά πάλι εγώ έτσι νομίζω, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είμαι 54 ετών, πιστεύω πολύ ότι μπορείς να πείσεις τους ανθρώπους για τα σωστά πράγματα που πρέπει να κάνεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Η Αγγλία είναι ένα πολύ καλύτερο μέρος όσον αφορά το ποσοστό εμβολιασμού από ό,τι η Γερμανία για παράδειγμα. ”

“ Όμως όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικό νομικά, αλλά ηθικά ναι. ”

Ο Jürgen Klopp θέλει να δει τον κόσμο να εμβολιάζεται.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com