Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte: «Ο Salah είναι κίνδυνος όποτε έχει τη μπάλα στα πόδια!»

Conte: «Ο Salah είναι κίνδυνος όποτε έχει τη μπάλα στα πόδια!»

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του για τον αγώνα με τη Liverpool την Κυριακή το απόγευμα, ο Antonio Conte ρωτήθηκε και μίλησε για τον Mo Salah.

O νέος προπονητής της Tottenham εκθείασε τον Αιγύπτιο για την παγκόσμια κλάση του και για τη βελτίωση πού έχει δείξει από τα χρόνια πού αγωνιζόταν στην Ιταλία, παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι οι παίκτες του ενδέχεται να μην καταφέρουν να τον σταματήσουν όσο καλά και αν αμυνθούν.

Ας δούμε τι είπε ο Conte για τον Mo στη συνέντευξη τύπου του, όταν ρωτήθηκε πόσο καλό τον θεωρεί:

«Θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.»

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ή σκοράρει, ή κάνει ασίστ! (σ.σ. πιθανότατα εδώ ο Ιταλός αναφέρεται στο ρεκόρ του Jamie Vardy πού ισοφάρισε προχθές ο Salah, ο οποίος έφτασε τα 15 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος όπου είτε βάζει γκολ είτε κάνει την τελική πάσα για αυτό – ενίοτε και τα δύο!)

«Είναι ένας πολύ καθοριστικός παίκτης. Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, κάθε φορά πού έχει τη μπάλα, είναι κίνδυνος! Έχει βελτιωθεί πολύ, τον θυμάμαι από όταν έπαιζε στην Ιταλία.»

«Τώρα έχει βελτιωθεί απίστευτα. Τώρα θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, και σε κάθε παιχνίδι είναι πολύ καθοριστικός.»

O Antonio Conte.
O Antonio Conte.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com