Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Conte: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

O Antonio Conte.

Ο Antonio Conte μίλησε για τον αγώνα εναντίον της Liverpool, ο οποίος εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής στο Tottenham Stadium, αποθεώνοντας τους Reds και τον τεχνικό τους.

Ο Ιταλός ανέφερε για την Liverpool:

“ Την Κυριακή, παίζουμε εναντίον μιας ομάδας που μπορεί να μας διδάξει πολλά, γιατί νομίζω ότι ο Jurgen Klopp, όταν έφτασε στη Liverpool, ξεκίνησε μια φανταστική δουλειά. Αλλά την πρώτη σεζόν δεν [πέτυχαν] τόσα πολλά, αλλά η δουλειά ξεκίνησε. ”

“ Αν θέλεις να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, χρειάζεσαι δουλειά, χρόνο, υπομονή και επένδυση [στις μεταγραφές]. Η Liverpool έχει πολλές λύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι. ”

“ Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά, ταυτόχρονα, πιστεύω ότι είναι καλό να έχουμε αυτού του είδους παιχνίδια, γιατί θέλουμε να καταλάβουμε [πώς να αντιμετωπίσουμε] αυτές τις κορυφαίες ομάδες. ”

“ Η Liverpool είναι πάντα δυνατή. Νομίζω ότι ο Jürgen έκανε φανταστική δουλειά με τη Λίβερπουλ. Χρειαζόταν λίγο χρόνο, αλλά ο σύλλογος κατάλαβε ότι ο Jürgen ήταν το σωστό άτομο και δημιούργησε μια, δυνατή ομάδα. ” Τόνισε ο Conte.

“ Είναι καταπληκτικό να τους παρακολουθείς, την ένταση, το πάθος, για όλη τη δουλειά που δείχνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. ”

“ Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες τώρα στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο, την ίδια στιγμή, θέλουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και να δούμε πού βρισκόμαστε. ”

“ Μερικές φορές, τους αρέσει όταν τους πιέζει ο αντίπαλος, γιατί βρίσκουν χώρο και οι παίκτες τους στους κενούς χώρους είναι πολύ δυνατοί. Ο Mo Salah είναι ένας από αυτούς τους παίκτες. Ταυτόχρονα, πρέπει να έχεις ένα σχέδιο για να παίξεις εναντίον τους. ”

Οι Reds πέρυσι άλωσαν το Tottenham Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com