Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ μας»

Klopp: «Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ μας»

Χαρούμενος με το ρόστερ δήλωσε ο Jürgen Klopp, όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται η ομάδα να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο, λόγω της απουσίας των Mo Salah, Sadio Mane και Naby Keita στο AFCON.

Ο προπονητής των Reds συγκεκριμένα απάντησε:

“ Μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο τέλεια; Χρειαζόμαστε αντικαταστάτη για τον Sadio, για τον Mo και για τον Naby – αυτό είναι δύσκολο σε κάθε περίπτωση. ”

“ Ξέραμε για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, οπότε ξέραμε ότι όλοι θα προκριθούν και ότι θα ήταν εκεί. Ξέρουμε ότι τουλάχιστον δύο από αυτούς θα πάνε αρκετά μακριά στο τουρνουά, οπότε όλα αυτά τα πράγματα που ξέραμε. ”

“ Αλλά είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ, ναι, και έχουμε επιλογές να παίξουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όλα αυτά τα πράγματα. Αλλά θα δούμε, το θέμα είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια που έρχονται όταν είμαστε ακόμα όλοι μαζί, οπότε αυτή είναι η πιο έντονη περίοδος. ”

“ Έχουμε πολλά παιχνίδια και όταν ο Mo, ο Naby και ο Sadio δεν θα ήταν εδώ. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε ενδεκάδες, ακόμη και αν τα παιχνίδια είναι για το κύπελλο. ”

“ Έτσι δεν μπορείς ποτέ να είσαι τέλεια προετοιμασμένος για τέτοια πράγματα, αλλά το γνωρίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε λύσεις. Προφανώς δεν μιλάμε για μεταγραφές τώρα, τουλάχιστον όχι δημοσίως. ”

Όσο για την απουσία των τριών παικτών πρόσθεσε:

“ Το θέμα είναι ότι με όποιον και αν παίξουμε εκείνη την περίοδο που τα τρία παιδιά δεν είναι εδώ, θα έχουμε ένα σχέδιο και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Μπορούμε να παίξουμε ακριβώς το ίδιο ποδόσφαιρο; Μάλλον όχι, αλλά ποιος νοιάζεται; ”

“ Κοιτάξτε, στο ποδόσφαιρο μπορεί να είσαι η καλύτερη ομάδα και να κερδίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μπορεί να είστε η καλύτερη ομάδα και να χάσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μπορεί να έχεις ένα σχέδιο και να κερδίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου, να μην έχεις σχέδιο και να κερδίσεις ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, όλα αυτά είναι πιθανά. ”

“ Παίζουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε, οπότε αυτή είναι η κατάσταση. Και έτσι είναι: έχεις τραυματισμούς, έχεις τέτοια πράγματα. Τα τρία παιδιά μας βοήθησαν τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια και ξέραμε ότι είναι από την Αφρική ή από την Αίγυπτο ή όπου αλλού. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι τόσο σημαντικοί για εμάς σε όλες αυτές τις καταστάσεις, οπότε τώρα μπορεί να μην είναι εδώ, ή μάλλον δεν θα είναι εδώ, οπότε αυτή είναι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα την τέλεια λύση και σε αυτήν την περίπτωση, η τελειότητα είναι τόσο μακριά χωρίς αυτούς τους παίκτες. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά το ξέραμε και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

Η Liverpool θα στερηθεί τους Αφρικανούς της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com