Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phillips: «Είμαι έτοιμος να φύγω από τη Liverpool»

Phillips: «Είμαι έτοιμος να φύγω από τη Liverpool»

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Nat Phillips από την Liverpool, όμως ανέφερε ο ίδιος ο αμυντικός σε δηλώσεις του στο Sky Sports

Ο στόπερ δεν έχει αγωνιστεί αρκετά τη φετινή σεζόν και η πώληση φαντάζει ως η καλύτερη λύση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους Reds.

Ο Nat δήλωσε αναφορικά με το μέλλον του:

“ Θέλω να παίζω παιχνίδια. Αυτό είναι δύσκολο, γιατί ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ομάδα, είναι μεγάλος. ”

“ Ο προπονητής και εγώ συμφωνούμε πως το καλύτερο πράγμα για εμένα είναι να αγωνίζομαι όσο περισσότερο γίνεται. Νομίζω πως είδατε ότι πέρυσι εξελίχθηκα καλά. ”

“ Θα δω τι θα έρθει (τον Ιανουάριο) και θα δω τι πράξω. Νομίζω πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι πιθανό να παίξω παιχνίδια για την Liverpool. Οπότε αν προκύψει μια ευκαιρία, όπου θα μπορέσω να παίξω παιχνίδια και μου ταιριάζει, τότε σίγουρα θα με ενδιέφερε. ”

“ Έχω αποκομίσει την εμπειρία από την Premier League και από το Champions League. Έχω περάσει από το στάδιο που είσαι νέος και νευρικός σε αυτές τις διοργανώσεις. ”

“ Δεν χρειάζεται να περάσω ξανά από αυτή τη διαδικασία, αν πάω σε κάποια άλλη ομάδα. Θα είμαι έτοιμος αμέσως να αγωνιστώ. ” Τόνισε ο Phillips.

Αν μαθαίνει καθημερινά από τους αμυντικούς της ομάδας:

“ Όχι μόνο από τους αμυντικούς που έχουμε, αλλά και από τους επιθετικούς. Αν μπορώ να αμύνομαι στην προπόνηση κόντρα στους επιθετικούς που έχουμε, τότε βρίσκομαι σε μια καλή θέση. ”

“ Δεν μπορώ να έχω παράπονα. Το επίπεδο καθημερινά στην προπόνηση με κάνει καλύτερο.”

Ο Nat Phillips ανανέωσε το συμβόλαιο του, τον περασμένο Αύγουστο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com