Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το μέλλον του Nat Phillips

Ο Klopp για το μέλλον του Nat Phillips

Jurgen Klopp και Nat Phillips μετά τη νίκη στο Emirates.

Για το μέλλον του Nat Phillips κλήθηκε να μιλήσει ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις πριν την σημερινή αναμέτρηση με την Aston Villa στο Anfield.

Ο τραυματισμός στο ζυγωματικό που υπέστη ο στόπερ στο San Siro δεν αναμένεται να μπλοκάρει μια ενδεχόμενη μεταγραφή του τον Ιανουάριο, όπως δήλωσε και ο Γερμανός τεχνικός.

Ομάδες όπως οι West Ham και Newcastle φημολογείται πως έχουν στη λίστα τους, τον Phillips και μένει να δούμε αν θα κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του.

Ο προπονητής των Reds συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Nat είναι εδώ για να είμαι ειλικρινής, αλλά όπως είπα, δεν θα μπλοκάρουμε τίποτα νομίζω. Δεν είναι το σχέδιο αυτή τη στιγμή, αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί μέχρι τον Ιανουάριο; ”

“ Θα μιλήσουμε ξανά αν έχουμε κάτι το νεότερο. Ασφαλώς και δεν είναι η πιο τυχερή στιγμή για εκείνον, όμως θα είναι εντελώς καλά μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. ”

“ Θα επιστρέψει πιθανότατα στα μέσα Ιανουαρίου, δεν ξέρω ακριβώς πότε, οπότε θα δούμε, αλλά θα είναι εντελώς καλά. Δεν είναι περίπλοκο, απλά δεν είναι ωραίο. Οπότε, ναι θα δούμε τι σημαίνει αυτό για το μακροπρόθεσμο μέλλον του. ”

“ Ο τραυματισμός δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί είναι δεδομένο πως ο Nat θα είναι μια χαρά. ”

Ο Nat Phillips θα μείνει εκτός για έναν μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com