Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Phillips για το διπλό στο San Siro και την εξέλιξη του

Ο Phillips για το διπλό στο San Siro και την εξέλιξη του

Ο Nat Phillips πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση στο φετινό Uefa Champions League το βράδυ της Τρίτης, βοηθώντας την Liverpool να επικρατήσει με 1-2 στο San Siro της AC Milan.

Ο Άγγλος στόπερ παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας για τη νίκη της ομάδας, την μονομαχία με τον Zlatan Ibrahimovic και την προσωπική του εξέλιξη.

Για τη μονομαχία του με τον Zlatan δήλωσε:

“ Ήταν δύσκολο απέναντι στον Ibrahimovic, κάποιον που ήταν στην κορυφή στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, οπότε ήταν μια πραγματικά σκληρή μάχη και απόλαυσα κάθε λεπτό. ”

“ Μου άρεσε και είναι ένα καταπληκτικό γήπεδο. Η Milan είναι μια σπουδαία ομάδα ιστορικά και μια ομάδα που μεγαλώνοντας την παρακολουθούσα στο Champions League, είχε σπουδαίους παίκτες. ”

Για το διπλό: 

“ Το απολαύσαμε τόσο πολύ. Προφανώς ξέραμε ότι είχαμε ήδη περάσει, αλλά σήμαινε τόσα πολλά για εμάς να τερματίσουμε πρώτοι και να τερματίσουμε με όλους τους δυνατούς βαθμούς. Δεν ήταν εύκολο και έπρεπε να δουλέψουμε μαζί ως ομάδα. ”

“ Νομίζω ότι στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε. Νομίζω ότι δείχνει τα πρότυπα τα οποία τους θέτουμε εαυτούς μας. Όπως λέτε, δεν κρινόταν κάτι και όλοι το ήξεραν αυτό, αλλά δεν συμβιβαζόμαστε, ούτε αποδεχόμαστε, τίποτα λιγότερο από το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. ”

Για τη δική του εξέλιξη:

“ Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώνω τον εαυτό μου όσο το δυνατόν περισσότερο στις προπονήσεις και να εξελίσσομαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Νιώθω ότι το κάνω σε αυτές τις τελευταίες σεζόν. ” Είπε ο Phillips.

“ Προφανώς θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά δύσκολος, οπότε πρέπει να είμαι έτοιμος όταν με καλέσουν. Ένιωσα ότι στάθηκα καλά απόψε. ”

“ Ήταν δύσκολο προς το τέλος, κουράστηκα λίγο – αυτό θα συμβεί όταν παίξεις τα πρώτα σου 90 λεπτά μετά από πολύ καιρό – αλλά ένιωσα συνολικά ότι μπορώ να είμαι περήφανος για την απόδοσή μου. ”

Nat Phillips και Zlatan Ibrahimovic σε μονομαχία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com