Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Salah είναι ό,τι πιο κοντινό στον Messi»

«Ο Salah είναι ό,τι πιο κοντινό στον Messi»

Ο Mohamed Salah βρήκε δίχτυα και χθες το βράδυ, βοηθώντας την Liverpool να περάσει με 1-2 από το San Siro, κερδίζοντας την AC Milan και πραγματοποιώντας το 6×6 στον όμιλο του Uefa Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Αιγύπτιος με το χθεσινό του έφτασε τα 20 γκολ στη φετινή σεζόν από τις 7 Δεκεμβρίου. Μόνο οι Ian Rush (7 Νοεμβρίου) και Roger Hunt (25 Νοεμβρίου) είχαν φτάσει νωρίτερα στον συγκεκριμένο αριθμό γκολ, με τον Mo πάντως να έχει μοιράσει περισσότερες ασίστ από τους δύο θρύλους της ομάδας.

Ο Mo απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τον Pat Nevin στο BBC Radio 5 Live:

“ Χωρίς την εποχή των Lionel Messi και Cristiano Ronaldo, τι θα πιστεύαμε σήμερα για τον Mohamed Salah; Θα τον θεωρούσαμε ως τον καλύτερο στο άθλημα. ”

“ Σκέφτεται τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Φαίνεται να βγάζει δύναμη από το αριστερό του πόδι, με έναν τρόπο που μόνο ο Lionel Messi μπορεί να το κάνει. ”

Για να συνεχίσει ο πρώην τεχνικός της Celtic, Neil Lennon:

“ Ο Mohamed Salah είναι καλύτερος από όποιον ποδοσφαιριστή έχω δει τα τελευταία χρόνια. Είναι ό,τι πιο κοντινό έχω δει στον Lionel Messi.”

Έπειτα πρόσθεσε ο Michael Owen:

“ Το θέμα του συμβολαίου του θα έχει διευθετηθεί, όμως αυτά τα πράγματα είναι περίπλοκα. Θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, οπότε πρέπει να πάρει τον χρόνο του. ”

“ Που μπορεί να πάει; Το Ισπανικό ποδόσφαιρο δυσκολεύεται. ”

Τελευταίος μίλησε ο Rio Ferdinand: 

“ Νομίζετε πως απλώς κάθεται με τον μάνατζερ του και ψάχνει ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του πρωταθλήματος, ώστε να ζητήσει δύο λίρες περισσότερες; Είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. ”

Mo Salah και Alex Oxlade-Chamberlain μετά το 1-1 του Αιγύπτιου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com