Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Tyler Morton ο Klopp!

Αποθέωσε Tyler Morton ο Klopp!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jürgen Klopp για τον Tyler Morton, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση του San Siro, εντυπωσιάζοντας με την απόδοση του κόντρα στην Milan.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε βασικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά από εκείνο κόντρα στην Porto και είναι βέβαιο πως το μέλλον του ανήκει.

Ο προπονητής των Reds ανέφερε για τον μέσο:

“ Δεν θέλω να κάνω τη ζωή του πιο περίπλοκη από ό,τι είναι ήδη παίζοντας σε τόσο νεαρή ηλικία για έναν σύλλογο όπως η Liverpool σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με μια τέτοια απόδοση, οπότε νομίζω ότι πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε – αλλά ήταν πολύ καλός απόψε. ”

“ Ήταν μεγάλη χαρά να παρακολουθώ το παιδί να παίζει και οι ποδοσφαιρικές γνώσεις, ο ποδοσφαιρικός εγκέφαλος που έδειξε απόψε ήταν απολύτως εξαιρετικός. Εάν είσαι τεχνικά σε αυτό το επίπεδο – και είναι, προφανώς – και έχεις τόσο καλό προσανατολισμό, τότε μερικές φορές έχεις αρκετό χρόνο για να κάνετε καλά πράγματα. Αυτό έκανε απόψε. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Επίσης  αμύνθηκε απίστευτα καλά, μαζί με τα άλλα παιδιά. Πρέπει να πω ότι ήταν πραγματικά εξαιρετικό αυτό που έκαναν ο Oxlade και ο Taki σε αυτούς τους μισούς χώρους. ”

“ Ο Oxlade βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή, αλλά ο Taki δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, οπότε πρέπει να πω, πως η εμφάνιση τους ήταν ξεχωριστή απόψε. ”

Ξεκίνησε και στο Μιλάνο ο Tyler Morton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com