Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ περήφανος»

Klopp: «Είμαι πολύ περήφανος»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη που παραχώρησε στο BT Sport μετά το διπλό των Reds στο San Siro με σκορ 1-2 επί της AC Milan.

Ο Γερμανός για το διπλό δήλωσε:

“ Είμαι πολύ περήφανος, ειδικά λόγω των έξι νικών για να είμαι ειλικρινής. Επιλέξαμε την ενδεκάδα γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια, χρειαζόμασταν την επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάτι που είναι δύσκολο με το πρόγραμμά μας. ”

“ Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτό που έκαναν απόψε τα παιδιά. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Είμαι τόσο χαρούμενος. Η απόδοση ήταν εξαιρετική. ”

“ Είχαμε 21 σουτ, τόσες πολλές καταστάσεις όπου παίξαμε εξαιρετικά καλά και αμυνθήκαμε με πάθος και καλά οργανωμένα. ”

“ Αυτός ο συνδυασμός φρέσκων ποδιών και στη συνέχεια ποιότητας ήταν πολύ καλός ”

Για την προσποίηση του Nat Phillips στους επιθετικούς της Milan:

“ Ήταν η στιγμή του αγώνα, ε; ”

“ Ελάτε τώρα, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι! Ο Nat προφανώς ξεχώρισε σε αυτή τη φάση… ναι, ανυπομονώ να το ξαναδώ. Έχουμε ήδη μιλήσει για αυτό στα αποδυτήρια. ” Είπε ο Klopp.

Για την παρουσία των Salah, Alisson και Mane στην ενδεκάδα:

“ Ο Alisson ήθελε να παίξει απεγνωσμένα και αυτό λέει πολλά για εκείνον. Ο Sadio Mane και ο Mo Salah ήταν εξαιρετικοί και το πόσο πολύ βοήθησαν αμυντικά ήταν επίσης εξαιρετικό. ”

“ Έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απόψε. Ο Mo με το γκολ και ο Sadio που δημιούργησε το δεύτερο γκολ, ενώ ήταν εξαιρετικός και αμυντικά. ”

Δεν σταματά να σκοράρει ο Mo Salah.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com