Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pioli: «Να κερδίσουμε την Liverpool»

Pioli: «Να κερδίσουμε την Liverpool»

Πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εναντίον της Liverpool εμφανίστηκε ο τεχνικός της AC Milan, Stefano Pioli στις δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Ιταλός ανέφερε για τον αποψινό αγώνα:

“ Εστιάζουμε μόνο στο παιχνίδι. Στόχος του συλλόγου είναι να γίνει ξανά ανταγωνιστικός, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη. ”

“ Θέλουμε να περάσουμε στους 16 του Champions League, ωστόσο, αν μεταγραφούμε στο Europa League, θα το προσεγγίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, μόνο ο αγώνας έχει σημασία και θέλουμε να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας. ”

“ Στο αντίστροφο παιχνίδι, μας πίεσαν πολύ και δείξαμε έλλειψη κίνησης χωρίς τη μπάλα. Αυτή είναι μια πτυχή που πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε καλύτερη γνώση για τους χώρους που είναι πιθανό να προκύψουν στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Η Milan πρέπει να είναι δυνατή γιατί το επίπεδο θα είναι υψηλό. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο εδώ και χρόνια. ”

“ Όσο πιο απρόβλεπτοι είμαστε και όσο πιο επιτυχημένοι είμαστε στην επίθεση στους χώρους, τόσο περισσότερο θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κρατηθούμε απέναντι τους. ”

“ Θα έχουμε επίσης τη μεγάλη υποστήριξη των οπαδών μας: υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να είμαστε θετικοί και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε μια εξαιρετική απόδοση. ” Τόνισε ο Pioli.

“ Είμαστε πεπεισμένοι ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα και ότι είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας απέναντι στους καλύτερους, προσπαθώντας να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. ”

“ Η νίκη πρέπει να επιτευχθεί με θυσίες, αποφασιστικότητα, κίνητρα και διαύγεια μυαλού σε τακτικό επίπεδο. ”

“ Θέλουμε να πάμε καλά και να κερδίσουμε, θα είναι ένας σημαντικός αγώνας. Θα το προσεγγίσουμε με τον σωστό τρόπο, με νοοτροπία νικητή. Έχουν μεγάλη επιθετική απειλή και δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις: το να έχεις ένα υπέροχο ομαδικό πνεύμα θα είναι το κλειδί. ”

“ Το να μην δεχθούμε γκολ είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά είναι κάτι που εξαρτάται από όλους: είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. ”

“ Δεν θα είναι εύκολο, παίζουν με μεγάλη ένταση και έχουν πολύ ποιότητα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε επίσης δυνατοί και μπορούμε να τους βάλουμε δύσκολα, όπως κάναμε στο αντίστροφο παιχνίδι. ”

“ Σε σύγκριση με τον αγώνα του Σεπτεμβρίου, έχουμε ωριμάσει πολύ ως ομάδα και αυτός ο αγώνας ήταν η πρώτη φορά που πολλοί στην ομάδα μας έπαιξαν στο Champions League. Μετά από πέντε αγώνες και μετά το αποτέλεσμα κόντρα στην Atletico, έχουμε καλύτερη επίγνωση. ”

Jordan Henderson και Mo Salah πανηγυρίζουν στη νίκη επί της AC Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com