Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γεγονός το Supporters Board της Liverpool!

Γεγονός το Supporters Board της Liverpool!

Σε νέα εποχή πέρασε από το απόγευμα της Δευτέρας η Liverpool, καθώς ιδρύθηκε και επίσημα το Supporters Board του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη κίνηση πήρε σάρκα και οστά μετά από πολλές συζητήσεις και περίπου 8 μήνες μετά την απόπειρα της FSG να ενταχθεί στην European Super League.

Με την ιστορική αυτή συμφωνία θα δημιουργηθεί ένα δυνατό Συμβούλιο Οπαδών (με 16 συνολικά μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας), το οποίο θα καθοδηγείται από την λέσχη φίλων Liverpool, Spirit of Shankly.

Οι υπόλοιπες έξι θέσεις θα καταληφθούν από:

Liverpool Disabled Supporters Association

Kop outs

Spion Kop 1906

Official Liverpool Supporters Clubs

Liverpool Women’s Supporters Committee

Συλλόγους πίστης και εθνότητας

Η λέσχη, Spirit of Shankly θα είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση της επίτευξης της ευρύτερης δυνατής εκπροσώπησης των οπαδών, η οποία θα πρέπει να αμβλύνει τους φόβους που εκφράζονται από ορισμένους ότι Supporters Board ενδέχεται να μην εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους.

Το Συμβούλιο θα έχει πρόεδρο και αντιπρόεδρο, οι οποίοι θα εκλεχθούν κατόπιν ψηφοφορίας των μελών.

Θα υπάρξουν τακτικές συναντήσεις με τον σύλλογο, με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου να καλείται να παρευρεθεί στις συνεδριάσεις του κύριου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, ενώ στην ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνονται στρατηγικά ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα τους οπαδούς.

Η Liverpool Football Club και το Supporters Board θα κινήσουν άμεσα τις διαδικασίας, ώστε να μπορέσει να συγκροτηθεί το συντομότερο δυνατόν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Η εν λόγω συμφωνία συλλόγου-κόσμου αποτελεί αναμφισβήτητα ένα τεράστιο βήμα προς μια κατεύθυνση, με την Κόκκινη διοίκηση να δείχνει πως έχει καταλάβει τα λάθη του παρελθόντος, θέλοντας από εδώ και στο εξής να δώσει φωνή στον κόσμο.

Αλλάζει σελίδα η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com