Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Jarrod Bowen έδωσε τα διαπιστευτήρια του στην FSG

O Jarrod Bowen έδωσε τα διαπιστευτήρια του στην FSG

Ο Jarrod Bowen τράβηξε τα βλέμματα απέναντι στην Chelsea, αυτήν την αγωνιστική, και επιδεικνύει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά που ώθησαν την FSG να δαπανήσει 45 εκατομμύρια λίρες για τον Diogo Jota.

Όταν ο Jarrod Bowen συνδέθηκε για πρώτη φορά με μια ενδεχόμενη μετακίνηση στο Anfield, αυτό το καλοκαίρι, οι οπαδοί χλεύασαν τις φήμες. Αλλά οι πρόσφατες εμφανίσεις του ακραίου μεσοεπιθετικού μπορεί να αλλάξουν τη στάση τους απέναντι του, ειδικά μετά τον καθοριστικό ρόλο, τον οποίο διαδραμάτισε στη μεγάλη νίκη των Hammers, επιδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά ενός επιθετικού του Jurgen Klopp.

Η συνεχής πίεση στους αντιπάλους και ο εκρηκτικός ρυθμός του Bowen είχαν ως αποτέλεσμα το μεγάλο λάθος του Εdouard Mendy, με το οποίο κέρδισε η West Ham το πέναλτι, για να ισοφαρίσει σε 1-1. Το γκολ του στο 56ο λεπτό ήταν ενδεικτικό της ποιότητας του. Ένα επιδέξιο, συρτό, δυνατό σουτ, το οποίο δεν έδωσε καμία ευκαιρία στον Mendy, για να αποκρούσει.

Με 3 γκολ και 5 ασίστ, μέχρι τώρα στη σεζόν, ο Bowen εξακολουθεί να συμμετέχει, σχεδόν, στο 30 τοις εκατό των γκολ της West Ham στην Premier League και έχει κατά μέσο όρο 0,58 συνεισφορές για γκολ ανά 90 λεπτά. O Diogo Jota, στην τελευταία του σεζόν στη Wolves, είχε κατά μέσο όρο μόλις 0,31 συνεισφορές για γκολ, στην Premier League, πριν η FSG εγκρίνει τη μετακίνησή του στο Anfield. Στην καλύτερη σεζόν του στο πρωτάθλημα είχε 0,53 συνεισφορές για γκολ συνολικά.

Όπως και ο Jota, ο Bowen έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του ότι είναι έτοιμος για το βήμα προς τα πάνω. Ο Άγγλος ακραίος μεσοεπιθετικός έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, με τον ίδιο τρόπο όπως και ο Jota, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν παίκτη που έρχεται να διεκδικήσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, με μερικούς από τους καλύτερους επιθετικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Επιπρόσθετα, το υψηλής έντασης στυλ παιχνιδιού του, ταιριάζει ιδανικά στο gegenpressing του Klopp.

Ο Jurgen Klopp έχει ήδη εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Bowen σε μια συνέντευξη τύπου, νωρίτερα αυτήν την σεζόν.
«Μου αρέσει πολύ ο Bowen. Ήρθε από την Hull City και δεν άργησε να δείξει ακριβώς σε τι είδους παίκτη μπορεί να εξελιχθεί στην Premier League. Έκανε μεγάλα βήματα προόδου».

Φυσικά, η τιμή θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για το αν η Liverpool αποφασίσει τελικά να κινηθεί για τον Bowen. Η West Ham θα θελήσει να αποκομίσει μεγάλο κέρδος από το περιουσιακό της στοιχείο και οι απαιτήσεις της θα μπορούσαν να αποτρέψουν την FSG από την υποβολή επίσημης προσφοράς.

Αν και με εμφανίσεις όπως αυτές που πραγματοποίησε εναντίον της Liverpool και της Chelsea, ο Bowen απέδειξε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει την μακροπρόθεσμη λύση για να αναζωογονήσει την επίθεση της Liverpool. Ακόμα κι αν το ποσό της μεταγραφής του φανεί εκβιαστικό στην αρχή, όπως με το ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών του Jota, ο Bowen θα μπορούσε γρήγορα να αποδείξει ότι αξίζει «κάθε δεκάρα» από τα χρήματα που θα δαπανήσει η FSG.

O Jarrod Bowen έδωσε τα διαπιστευτήρια του στην FSG
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com