Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκρηξη συναισθημάτων στον πάγκο της Liverpool!

Έκρηξη συναισθημάτων στον πάγκο της Liverpool!

Ο Divock Origi πρόσφερε ακόμα μια μαγευτική στιγμή για την ομάδα του Jurgen Klopp, με αποτέλεσμα παγκίτες και προπονητικό επιτελείο να γίνουν ένα, μέσα από μια έκρηξη χαράς και συναισθημάτων, όταν είδαν την προσπάθειά του Βέλγου, με το αριστερό πόδι, να καταλήγει στο βάθος των διχτυών του Sa.

Το να βλέπεις τον προπονητή μας να αγκαλιάζει κάθε μέλος του επιτελείου του και οποιονδήποτε παίκτη σε απόσταση αναπνοής είναι φανταστικό και μια αληθινή απόδειξη του πόσο σήμαινε αυτή η στιγμή για όλους.

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Κώστα Τσιμίκα να το πανηγύριζει με την ψυχή του, όπως πιθανότατα και πολλοί άλλοι Reds σε όλο τον κόσμο!

Ένα νικητήριο γκολ στο τέλος ενός αγώνα πάντα προκαλεί έκρηξη συναισθημάτων και ειδικά το συγκεκριμένο, καθώς έφερε την Liverpool πάνω από την Chelsea, η οποία ηττήθηκε νωρίτερα.

Ακριβώς ό,τι χρειαζόταν η Liverpool, καθώς οι αγώνες αρχίζουν να συσσωρεύονται και ας ελπίσουμε να συνεχιστεί το momentum και απέναντι στην Villa το επόμενο Σάββατο, μετά το ταξίδι για το Champions League στο Μιλάνο.

Έκρηξη συναισθημάτων στον πάγκο της Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com