Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Το απολαύσαμε»

Origi: «Το απολαύσαμε»

Για τη νίκη επί της Wolves που χάρισε με το δικό του γκολ του γκολ στις καθυστερήσεις μίλησε ο επιθετικός της Liverpool, Divock Origi.

Ο Βέλγος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Jordan Henderson και έγινε για μια ακόμη φορά ο παίκτης που πετυχαίνει το χρυσό γκολ για τους Reds.

Στις δηλώσεις του στο Sky Sports ανέφερε:

“ Παλέψαμε πολύ και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα επιθετικά και αμυντικά. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό δείχνει τη νοοτροπία μας. ”

“ Έχουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για να διατηρήσουμε το μομέντουμ. Μερικές φορές σε τέτοια παιχνίδια προσπαθείς και προσπαθείς και δεν μπαίνει αμέσως, αλλά έχουμε δουλέψει για να είμαστε ήρεμοι και έχουμε ποιότητα επιθετικά. ”

“ Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και τελικά συνέβη, γι’ αυτό κάνουμε τη σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. ”

“ Θα έλεγα ότι το απολαύσαμε όλοι πολύ. Ήταν μια τεράστια νίκη για εμάς. Θέλαμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας. Ξέρουμε ότι σήμερα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν καλά οργανωμένοι, αλλά τελικά βρήκαμε τη λύση. ”

“ Νομίζω ότι συνδέεται με τις αξίες του συλλόγου – συνεχίζουμε να το πιστεύουμε. Στο τέλος μπορείτε μόνο να ελέγξεις τη στιγμή και απλώς να προσπαθείς να κάνεις το σωστό παιχνίδι κάθε φορά, ακόμα κι αν αποτυγχάνεις ξανά και ξανά.”

“ Τελικά χαιρόμαστε που πήραμε το γκολ, αν και άργησε λίγο. Το απολαύσαμε. ” Είπε ο Origi.

Για το γκολ του είχε να προσθέσει:

“ Προσπάθησα να δημιουργήσω προβλήματα στην άμυνα και να αξιοποιήσω τα προσόντα μου. Όποτε παίρνω την μπάλα, να είμαι δυνατός και μετά να προσπαθώ να παλεύω ένας εναντίον ενός και να δημιουργώ κίνδυνο. Για μένα, σήμερα έπαιξα καλά. ”

“ Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τον χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο και προφανώς το να μπορώ να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. ”

Ξανά ο Divock Origi έδωσε τη λύση στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com