Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άγγιξε την διάσημη πινακίδα «This is Anfield» στο Liverpool FC app

Άγγιξε την διάσημη πινακίδα «This is Anfield» στο Liverpool FC app

Αν έχετε πάει ποτέ σε μια περιοδεία στο Anfield, ως οπαδός της Liverpool Football Club, σίγουρα θα νιώσατε δέος μπροστά στη διάσημη πινακίδα «This is Anfield», η οποία κοσμεί την είσοδο προς τον αγωνιστικό χώρο. Μια πινακίδα με μεγάλη σημασία για τον σύλλογο και με πολλή ιστορία γύρω της, η οποία κάθε άλλο από διακοσμητική προσθήκη στο γήπεδο είναι.

Ο Bill Shankly είπε ότι αυτή η πινακίδα υπάρχει σκόπιμα, για να υπενθυμίζει στους παίκτες σε ποια ομάδα αγωνίζονται και τη σημασία του να φορέσουν την φανέλα της Liverpool, αλλά και για να τονίζει στους αντιπάλους εναντίον ποιας ομάδας αγωνίζονται και πόσο μεγάλη πρόκληση θα έχουν μπροστά τους να αντιμετωπίσουν!

Μέσα στο Official Liverpool FC App, για android και apple συσκευές, στο πεδίο Standard Chartered Rewards, έχει προστεθεί η επιλογή «Touch the sign», με την οποία πλέον κάθε οπαδός της ομάδας μπορεί να «αγγίξει» την πινακίδα «This is Anfield», μισή ώρα πριν από την έναρξη κάθε παιχνιδιού της ομάδας.

Klopp και Robertson, με ένα δίλεπτο διαφημιστικό σποτάκι, παρουσιάζουν στους οπαδούς των Reds τη νέα επιλογή «Touch the sign», τονίζοντας την ιστορική και συναισθηματική αξία της εμβληματικής πινακίδας.

Η πινακίδα αναρτήθηκε για πρώτη φορά στον τοίχο από τον Bill Shankly. Ωστόσο, η αρχική ιδέα πίσω από την πινακίδα προήλθε από έναν εργαζόμενο στο γήπεδο, ο οποίος πρότεινε όπως αυτή αναγράφει το μήνυμα «Καλωσορίσατε στο Anfield», αλλά ο Bill Shankly ήθελε ένα πιο εκφοβιστικό και ουσιαστικό μήνυμα. Μέσα στην πάροδο του χρόνου χρησιμοποιήθηκαν τρεις διαφορετικές πινακίδες, όμως όλες είχαν τον ίδιο σκοπό.

Όταν ο Jurgen Klopp έγινε προπονητής της Liverpool, κατέστησε πολύ σαφές στους παίκτες του ότι δεν μπορούσαν να αγγίξουν το σήμα «This is Anfield». Θα έπρεπε να κερδίσουν το δικαίωμα να το αγγίξουν, με το να οδηγήσουν τον σύλλογο στην κατάκτηση ενός τροπαίου. Μάλιστα, ένας παίκτης άγγιξε πρόωρα την πινακίδα και επικρίθηκε έντονα από τον Klopp.

Η πρώτη φορά που οι παίκτες μπόρεσαν να αγγίξουν το σήμα, υπό τον Jurgen Klopp, ήταν μετά την κατάκτηση του Champions League. Από τότε, οι παίκτες της ομάδας μπορούν να αγγίξουν την πινακίδα όταν βγαίνουν στο γήπεδο και έχει γίνει σύμβολο καλής τύχης. Αλλά είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτή η παράδοση φαίνεται ότι ξεκίνησε από τον Jurgen Klopp και έγινε μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Είναι πιθανό να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη, καθώς ο συμβολισμός της πινακίδας έχει εδραιωθεί στην συνείδηση όλων όσων αποτελούν το οικοδόμημα που λέγεται Liverpool FC.

Άγγιξε την διάσημη πινακίδα «This is Anfield» στο Liverpool FC app
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com