Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θέλαμε να αλλάξουμε τα περσινά αποτελέσματα με Everton!»

Robertson: «Θέλαμε να αλλάξουμε τα περσινά αποτελέσματα με Everton!»

Σύμφωνα με τον Andy Robertson, η Liverpool ήθελε να κατάφερε να βάλει μία τάξη μετά τα περσινά αρνητικά αποτελέσματα στα Merseyside Derby.

Όπως τόνισε το αριστερό back των Reds, το περσινό παιχνίδι στο Goodison Park ήταν απογοητευτικό για περισσότερους από έναν λόγους -λόγω και των τραυματισμών των Thiago και van Dijk και του ακυρωθέντος γκολ του Henderson στις καθυστερήσεις-, ενώ και στο Anfield οι Toffees κέρδισαν μετά από 22 χρόνια.

Οι αρχικές τοποθετήσεις του Robbo στο site της ομάδας μας ήταν οι εξής:

«Το παιχνίδι της περσινής σεζόν (στο Goodison) ήταν απογοήτευση για μας για παραπάνω από έναν λόγους. Στο παιχνίδι εκείνο αποκομίσαμε δύο τραυματισμούς και σκοράραμε ένα γκολ στο 92′ πού ακυρώθηκε πολύ-πολύ-πολύ- οριακά.»

«Μετά χάσαμε στο Anfield, το οποίο δεν είναι ποτέ ωραίο. Οπότε ήταν σημαντικό να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα φέτος. Πέρυσι συγκεντρώσαμε έναν βαθμό εναντίον τους, φέτος έχουμε ήδη τρεις!»

«Ήταν σημαντικό να κρατήσουμε αυτό το μήνυμα, και ήταν επίσης σημαντικό να βγούμε έξω, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να μην εμπλακούμε σε οτιδήποτε άλλο. Προσπαθήσαμε απλά να ησυχάσουμε το κοινό τους – ξέραμε ότι θα έκαναν θόρυβο στην αρχή. Ξεκινήσαμε καλά, και αυτό μας έβαλε σε καλό δρόμο.»

  • Για το αν η Liverpool έπρεπε να κάνει μία «επαναφορά» (reset) στο ημίχρονο ώστε να ανακτήσει τον έλεγχο του ρυθμού μετά το γκολ του Demarai Gray στο τέλος του πρώτου μισού, ο Robertson είπε:

«Ναι, 100%. Δεν αμυνθήκαμε καλά στο γκολ του αντιπάλου. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Μετά όμως είχαμε μία στιγμιαία απώλεια συγκέντρωσης, και έβλεπες ότι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου μας επιτίθεντο κατά πρόσωπο, ξεκίνησαν να κερδίζουν δεύτερες μπάλες και το κοινό τους αφυπνίστηκε. Οπότε χρειαζόμασταν απλά να βγάλουμε το ημίχρονο, να ‘πατήσουμε το κουμπί επαναφοράς’, και βγαίνοντας για το δεύτερο ημίχρονο να κάνουμε αυτά πού ξέρουμε. Ευτυχώς τα κάναμε αυτά, σκοράραμε μερικά ακόμα γκολ, και μετά ήμασταν λίγο παραπάνω σε θέση να απολαύσουμε το δεύτερο ημίχρονο λίγο παραπάνω.»

  • Για το δεύτερο γκολ του Mo Salah και τη δυσκολία των αντίπαλων αμυντικών να τον αναχαιτίσουν:

«Είναι πολύ δύσκολο! Ο Coleman ήταν κολλημένος πάνω του, ο Pickford έκλεινε τη γωνία, και δεν ξέρω πώς το είδατε εσείς, εμένα όμως μου φάνηκε ότι ο Mo είχε όλο τον χρόνο του κόσμου – και αυτό είναι ένα σημάδι της φόρμας στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Πάντα πίστευα ότι θα σκόραρε (σε εκείνη τη φάση), και ευτυχώς το έκανε. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αμυνθείς εναντίον του, αμύνομαι εναντίον του στην προπόνηση τις περισσότερες μέρες! Είναι απίστευτος παίκτης. Θεωρώ όμως ότι όλοι ήταν πολύ καλοί απόψε. Νομίζω ότι οι εμφανίσεις σε όλο το μήκος του γηπέδου ήταν εξαιρετικές, και γι’ αυτό καταφέραμε να πάρουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.»

O Andy Robertson πανηγυρίζει με την ψυχή του το δεύτερο γκολ του Salah.
O Andy Robertson πανηγυρίζει με την ψυχή του το δεύτερο γκολ του Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com