Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent Alexander-Arnold: «Θα νιώθουν φόβο απέναντί μας»

Trent Alexander-Arnold: «Θα νιώθουν φόβο απέναντί μας»

Συνέντευξη για το επερχόμενο μεγάλο ντέρμπι του Merseyside τη Τετάρτη το βράδυ έδωσε ο Trent Alexander-Arnold στο liverpoolfc.com.

Συγκεκριμένα, ο Trent είπε:

«Προσωπικά μου αρέσει, για να είμαι ειλικρινής, απλώς γνωρίζοντας ότι πηγαίνεις σε ένα εχθρικό μέρος όπου όλοι θέλουν να σας δουν να αποτυγχάνεις και να παίξεις άσχημα, πιθανότατα σου δίνει λίγο περισσότερο κίνητρο»

«Νιώθεις… όχι αλαζονικά, αλλά σαν να έχεις κάτι να αποδείξεις, κάτι που πάντα ένιωθα. Μου αρέσει να παίζω σε αυτά τα γήπεδα και τις ατμόσφαιρες».

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δυνατή, εχθρική, για εμάς η επίσκεψή μας εκεί, αλλά για εμάς είναι 90 λεπτά ποδοσφαίρου. Αυτό κάνουμε, αυτό πληρωνόμαστε για να κάνουμε, είναι να παίζουμε 90 λεπτά και να προσπαθούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Απομακρύνεις όλη την αντιπαλότητα και τη σκέψη ότι είναι τοπικό ντέρμπι, είναι ακόμα μόλις 90 λεπτά ποδοσφαίρου και έχουμε δουλειά να κάνουμε εκεί έξω».

«Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ τόσο έντονο ανταγωνισμό όσο αυτός κατά τη διάρκεια της περιόδου σου με την πρώτη ομάδα;»

«Όχι, δεν θα το έλεγα. Είναι έντονο. Θα είναι μια καλή σεζόν, νομίζω ότι όλοι έχουν αυτή την αίσθηση. Ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται η βαθμολογία τώρα, καθώς πηγαίνουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων, είναι τόσο μικρές οι αποστάσεις, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο γήπεδο: τρεις ομάδες, είναι μάλλον κάτι που δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Θα είναι έντονο και γνωρίζουμε ότι τυχόν στραβοπατήματα θα είναι δαπανηρές».

«Ωστόσο, η ομάδα μας είναι τόσο δυνατή και όλοι συνεισφέρουν…»

«Νομίζω ότι είναι μέρος του σύγχρονου ποδοσφαίρου, αυτό το rotation και περισσότερο «ομάδα» και όχι απλώς μια ενδεκάδα. Οι τραυματισμοί έρχονται, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου είναι πολύ συχνοί, επομένως είναι σημαντικό να έχουμε μια δυνατή ομάδα. Νομίζω ότι το καταφέραμε, έχουμε παίκτες που συνεισφέρουν με γκολ και ασίστ και καθαρά γκολ. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να το έχεις αυτό μέσα στην ομάδα και είτε ξεκινάς είτε μπαίνεις ως αλλαγή, να έχεις αυτή τη σιγουριά ότι μπορείς να συνεισφέρεις για η νίκη».

«Ήταν ενδιαφέρον να ακούς τον προπονητή να είναι ελαφρώς επικριτικός για την ομάδα μετά τον αγώνα με την Southampton – αλλά αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε τώρα, ακόμα και όταν κερδίζετε 4-0, υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορείτε να βελτιώσετε…»

«Ναι, υπάρχουν. Φυσικά, είσαι πάντα χαρούμενος με μια νίκη με 4-0 – δεν μπορείς ποτέ να παραπονεθείς γι’ αυτό – αλλά υπήρχαν ακόμα σημεία εκεί που δεν έπρεπε να συμβούν. Τους επιτράπηκαν ευκαιρίες, αργά στο παιχνίδι τους δώσαμε ευκαιρίες να σκοράρουν και χαλάσαμε λίγο την ημέρα. Αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν και να κερδίσουμε. Είχαμε τρεις μεγάλες νίκες την εβδομάδα στο Anfield. Επιστρέφοντας από τη διακοπή και γνωρίζοντας ότι μπαίνουμε σε ένα ταραχώδες πρόγραμμα, ήταν σημαντικό να βάλουμε τα θεμέλια σωστά – τρία εντός έδρας παιχνίδια στην σειρά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορείς πραγματικά να ζητήσεις. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε και είναι η ώρα να προχωρήσουμε από αυτό τώρα».

«Liverpool εναντίον Everton στο Goodison Park. Τι σου προκαλούν αυτές οι λέξεις από συναισθηματική πλευρά;»

«Πάντα θυμάμαι ότι μεγάλωσα να το παρακολουθώ, γνωρίζοντας ότι ήταν μεγάλα παιχνίδια. Είτε οι ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος, στο κάτω μέρος του πρωταθλήματος, στη μέση, έχουν πράγματα για να παίξουν είτε όχι, είναι πάντα μια έντονη μάχη, πάντα. Σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους της πόλης, και για τα δύο σύνολα οπαδών. Είναι τα δικαιώματα να καυχιέσαι στον αντίπαλο, επομένως είναι πάντα ένα σημαντικό παιχνίδι, πάντα».

«Το γεγονός ότι δυσκολεύονται αντιπροσωπεύει πρόσθετο κίνδυνο;»

«Θα ψάξουν να ανακάμψουν, υπέστησαν μια ήττα με την οποία πιθανότατα δεν θα είναι πολύ ευχαριστημένοι το Σαββατοκύριακο, οπότε πιθανότατα θα έχουν λίγο περισσότερο κίνητρο για να επιστρέψουν και θέλουν να το κάνουν μπροστά στους οπαδούς τους. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάθε ομάδα έχει κίνητρα – είμαστε μια κορυφαία, κορυφαία ομάδα, οπότε κάθε ομάδα θέλει να μας νικήσει. Αλλά είμαι επίσης σίγουρος ότι θα ανησυχούν για το τι μπορούμε να κάνουμε από την αντίθετη κατεύθυνση. Η φόρμα που έχουν οι τρεις επιθετικοί μας είναι τρομακτική. Τα γκολ και ο τρόπος που συνεισφέρουν και συνδέονται μεταξύ τους, και ο τρόπος που η ομάδα χτυπάει αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλός για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα παρακολουθούν την ανάλυσή μας με λίγο φόβο μέσα τους».

Ο Trent Alexander-Arnold πανηγυρίζει στο Old Trafford, απέναντι στον άλλο μεγάλο αντίπαλο της Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com