Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Φέτος η κατάκτηση της PL θα είναι ακόμα πιο δύσκολη»

van Dijk: «Φέτος η κατάκτηση της PL θα είναι ακόμα πιο δύσκολη»

Ο Virgil van Dijk θα αγωνιστεί απόψε στο Goodison Park, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό πού υπέστη πέρυσι σε αυτό το γήπεδο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool παραχώρησε δηλώσεις στο match programme του αποψινού ντέρμπι, μιλώντας για τον αυξημένο ανταγωνισμό μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Premier League, όπως και για το πόσο μη προβλέψιμα έχουν γίνει τα αποτελέσματα στο αγγλικό πρωτάθλημα, δεδομένου του πόσες εκπλήξεις έχουμε ήδη δει μέσα στη φετινή σεζόν.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Ολλανδού:

«Κατά τη γνώμη μου, το να κερδίσεις το πρωτάθλημα θα γίνει σίγουρα ακόμα πιο δύσκολο.»

«Επίσης αν κοιτάξεις τις ομάδες κάτω από την πρώτη τετράδα, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους αν δεν είσαι πλήρως συγκεντρωμένος, αν δε δίνεις το 100% ή αν έχουν λίγη τύχη. Έτσι είναι η Premier League όμως.»

«Η σεζόν είναι μεγάλη και όλα μπορούν να συμβούν, όμως αν κοιτάξεις τις ομάδες και την ποιότητα των παικτών, η φετινή σεζόν θα μπορούσε να είναι από αυτές πού όλοι κερδίζουν όλους κάποια στιγμή.»

«Το δυσκολότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να είσαι συνεπής σε ολόκληρη τη σεζόν, και τη σεζόν πού κερδίσαμε (το πρωτάθλημα) ήμασταν οπωσδήποτε συνεπείς.»

«Απομένουν πάρα πολλά παιχνίδια και μπορούν να γίνουν πολλές ανατροπές. Πρέπει να είμαστε τυχεροί με τους τραυματισμούς, καθώς είδαμε τη συνέβη πέρυσι, κατά τη γνώμη μου όμως έχουμε μία φανταστική ομάδα. Το θέμα είναι να έχεις διάρκεια και αυτοπεποίθηση.»

«Πρέπει απλά να εστιάσουμε στους εαυτούς μας και θα το κάνουμε. Προφανώς δεν είμαστε τέλειοι, όμως θα βελτιωθούμε.»

Ο Virgil van Dijk στο Carrow Road.
Ο Virgil van Dijk στο Carrow Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com