Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Benitez: «Έχω αντιμετωπίσει ξανά τη Liverpool, τώρα όμως είναι αλλιώς»

Benitez: «Έχω αντιμετωπίσει ξανά τη Liverpool, τώρα όμως είναι αλλιώς»

Αποφασισμένος να οδηγήσει σε στοπ το κακό σερί της ομάδας του δήλωσε ο Rafa Benitez, αναφερόμενος παράλληλα στις ιδιαιτερότητες του αποψινού παιχνιδιού.

Η Everton προέρχεται από 2 ισοπαλίες και 5 ήττες στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, και σύμφωνα με τον προπονητή της, το Merseyside Derby πού ξεκινά σε λίγες ώρες μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφετηρία για τα Ζαχαρωτά, έτσι ώστε να ξεκινήσουν να βγαίνουν από το τέλμα των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο πρώην προπονητής της Liverpool έδωσε την απάντησή του και για ένα αρκετά «εμπορικό» θέμα γύρω από το σημερινό ματς, το οποίο αφορά φυσικά στο πρώτο του Merseyside Derby ως αντίπαλος των Reds.

Ας δούμε τι είπε για όλα αυτά ο Ισπανός στη συνέντευξη τύπου του, ξεκινώντας από το τελευταίο:

«Με τη Newcastle, με την Chelsea -ακόμα και με τη Valencia στο παρελθόν-, έχω παίξει εναντίον της Liverpool. Τώρα όμως είναι η Everton, και αυτή τη φορά είναι διαφορετικά.»

«Θα είναι μία ευκαιρία για μας ώστε να αλλάξουμε τα πράγματα. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για μας.»

«Είχαμε μία άσχημη περίοδο τελευταία και χρειάζεται να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε, όμως ένα ντέρμπι είναι πάντα μία ευκαιρία για να διορθώσεις τα πράγματα.»

«Ένα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστό σε κάθε χώρα, όμως εγώ ζω στην πόλη, οπότε (γνωρίζω ότι) το πάθος είναι τεράστιο.»

«Γι’ αυτό θέλω να κερδίσω και να τα πάμε καλά, γιατί σαν ομάδα έχουμε ανάγκη να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να αλλάξουμε τα πράγματα για το υπόλοιπο της σεζόν.»

«Αν πάρουμε το τρίποντο, αυτό θα ήταν μία τεράστια αλλαγή στη σεζόν μας.»

O Rafa Benitez στον πάγκο της Everton.
O Rafa Benitez στον πάγκο της Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com