Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Nat Phillips η West Ham

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Nat Phillips η West Ham

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider, η West Ham φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό της Liverpool, Nat Phillips.

Ο 24χρονος έχει περιθωριοποιηθεί στο Anfield, παρά το γεγονός ότι βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Jurgen Klopp να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, την περασμένη σεζόν.

Ο Phillips, ο οποίος κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης τραυματισμών, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στους Hammers, στο Anfield, παρόλο που οι εμπειρίες του στο κορυφαίο επίπεδο ήταν λιγοστές.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Phillips κατέγραψε 96 επαφές με τη μπάλα, με 82% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του, 6 ανακτήσεις της μπάλας, 9 διωξίματα, 3 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες και 2 κλεψίματα της μπάλας.

Τώρα φαίνεται ότι ο David Moyes έχει δει αρκετά για να πειστεί για την ικανότητα του Άγγλου, καθώς το αφεντικό των Hammers αναζητεί τον αντικαταστάτη του τραυματία Angelo Ogbonna.

Μέχρι στιγμής, αυτή τη σεζόν, ο Phillips έχει πραγματοποιήσει μόλις τρεις εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Liverpool.
Με την αξία του να αγγίζει τα 7,2 εκατομμύρια λίρες και με συμβόλαιο μέχρι το 2025, σύμφωνα με το Transfermarkt, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Liverpool με μια προσφορά περίπου 12 εκατομμυρίων λιρών θα προχωρήσει στην παραχώρηση του.

Η απουσία του Ogbonna άφησε τους Hammers με μόνο τους Craig Dawson, Issa Diop και Kurt Zouma, ως τις αναγνωρισμένες κεντρικές αμυντικές επιλογές.

Έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες στο Champions League και την Premier League, την περασμένη σεζόν, ο Phillips θα ήταν μια έξυπνη επιλογή από τους Hammers.

Δυνατός στον αέρα και ως εκ τούτου μόνιμη απειλή, από στημένες φάσεις, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, φαίνεται ότι, ο γεννημένος στο Bolton ποδοσφαιριστής, αποτελεί ιδανική επιλογή για την ομάδα του Moyes.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Nat Phillips η West Ham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com