Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έδωσε ενημέρωση για όλους τους τραυματισμούς ο Jurgen Klopp

Έδωσε ενημέρωση για όλους τους τραυματισμούς ο Jurgen Klopp

Τη νεότερη ενημέρωση για τους τραυματισμούς των Joe Gomez και Naby Keita έδωσε ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης με την Everton o Jurgen Klopp.

Ο Gomez ταλαιπωρείται από τις αρχές του μήνα με πρόβλημα στη γάμπα, ενώ ο Keita βγήκε ως αναγκαστική αλλαγή με τράβηγμα στο προσαγωγό απέναντι στη Brighton.

Συγκεκριμένα, ο Klopp είπε: «Ο Joe βρίσκεται σε πολύ καλή στιγμή. Τα πάει πολύ καλά, κάνει πολλά πράγματα έξω, οπότε ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα να είναι στην προπόνηση. «Ελπίζω το ίδιο και για τον Naby, λίγο πολύ – ότι θα είναι στην προπόνηση και την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν υπάρχουν νέα».

Ακόμα, τραυματίας είναι και ο Curtis Jones από τις αρχές του Νοέμβρη, αφού στη προπόνηση τραυματίστηκε στο μάτι και απουσιάζει έκτοτε, ενώ πρόβλημα έχει και ο Roberto Firmino.

«Δεν υπάρχει πραγματική ενημέρωση (σ.σ. για τον Curtis), οπότε πρέπει να περιμένουμε. Νομίζω ότι μία φορά κάθε δύο εβδομάδες κάνουν πάντα άλλη εξέταση. Ο Curtis είναι εντελώς καλά, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό και επομένως δεν μπορούμε να το βιαστούμε. Νομίζω ότι το επόμενο τεστ είναι αύριο και μετά θα μάθουμε περισσότερα».

«Ο Bobby είναι καλά, αλλά απέχει ακόμα μερικές εβδομάδες για να επιστρέψει πλήρως, αλλά κάνει σχεδόν τα πάντα, μόνο με την έκταση του τραυματισμού που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά είναι όλα καλά».

Ο Klopp επίσης ανέφερε πως δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα τραυματισμών.

Ακόμα ταλαιπωρείται με πρόβλημα τραυματισμού ο Bobby.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com