Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Richards: «Ο Robertson έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος»

Richards: «Ο Robertson έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος»

Ο Micah Richards πιστεύει ότι ο Andy Robertson έδειξε γιατί είναι η πρώτη επιλογή αριστερού αμυντικού της Liverpool κατά τη νίκη της με 4-0 επί της Southampton το Σάββατο.

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε τους αγώνες των Reds εναντίον της Porto και της Arsenal, αφήνοντας τους οπαδούς και τους ειδικούς να αναρωτιούνται αν ο Έλληνας διεθνής είχε προχωρήσει μπροστά από τον Robertson με εντολή του Jurgen Klopp.

Όμως, ο Σκωτσέζος διεθνής ξεκίνησε και πάλι εναντίον των Saints και έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, δημιουργώντας το πρώτο από τα δύο γκολ του Diogo Jota.

Ο Thiago πρόσθεσε ένα τρίτο πριν από το ημίχρονο για να θέσει τη Liverpool στον απόλυτο έλεγχο και ο Virgil van Dijk σφράγισε μια εμφατική νίκη με ένα ωραίο βολέ από την σέντρα του Trent Alexander-Arnold λίγο μετά το ημίχρονο.

Ο πρώην αμυντικός της Manchester City, Richards, ήταν γεμάτος επαίνους για την εμφάνιση του Robertson και ισχυρίστηκε ότι έδιωξε κάθε αμφιβολία ότι ήταν η πρώτη επιλογή του Klopp στο αριστερό άκρο της άμυνας.

«Ο Τσιμίκας έχει παίξει εξαιρετικά καλά, αλλά ο Robertson έδειξε σήμερα γιατί είναι το νούμερο ένα», είπε ο Richards συζητώντας την απόδοση των Reds στην εκπομπή Match of the Day του BBC.

«Όλα στο παιχνίδι του ήταν απλά υπέροχα, από την αρχή μέχρι το τέλος δίνει τόση πολλή ενέργεια.

«Η διαφορά που έχει στο παιχνίδι του, δεν παίζει μόνο την απλή πάσα. Δεν μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν.

«Αυτή ήταν μια εμφάνιση για να πει ότι «είμαι ακόμα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο πρωτάθλημα». Κορυφαία απόδοση, από κορυφαίο παίκτη».

Ο Robertson ήρθε στη Liverpool από τη Hull City για 10 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι του 2017 και από τότε που έφτασε στο Anfield, ο 27χρονος έχει συμμετάσχει σε 191 συμμετοχές, σκοράροντας 5 γκολ και μοιράζοντας 40 ασίστ.

Εξαιρετικές εμφανίσεις από Τσιμίκα και Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com