Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από τα παιδιά»

Klopp: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από τα παιδιά»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και την νίκη τους επί της Southampton με 4-0 έμεινε ο Jürgen Klopp, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός για τη νίκη και την εμφάνιση δήλωσε:

“ Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά. Είναι δύσκολο να αμυνθείς εναντίον μας. Είναι δύσκολο να τα καταφέρεις με τόσες γρήγορες κινήσεις και πάσες. Γι’ αυτό τα καταφέρνουμε. Είναι λόγω των ικανοτήτων που έχουν τα παιδιά. ”

“ Πρώτα από όλα, πρέπει να βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορούμε. ”

“ Τα στατιστικά λένε ότι η Southampton σκόραρε τα περισσότερα γκολ της στα πρώτα 20 λεπτά. Άρα σε αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό να σκοράρουμε νωρίς. Σήμερα ήμασταν εκεί από το πρώτο δευτερόλεπτο. ”

Για το τι έμαθε από την περσινή σεζόν:

“ Έμαθα πολλά, δεν ήταν μια χαμένη σεζόν. ”

Για τη σημασία της νίκης:

“ Ήταν άνετη. Αλλά οι ευκαιρίες που είχαν ήταν πολύ μεγάλες. Οι αποκρούσεις του Alisson ήταν πολύ θεαματικές. Αυτός είναι ο τομέας που χρίζει βελτίωσης. ”

“ Αλλά καταλαβαίνω ότι σε μια τέτοια εβδομάδα, όταν κερδίζεις τρία παιχνίδια, το να διατηρήσεις τη συγκέντρωση είναι μια πρόκληση. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα, αν ήμασταν πιο ήρεμοι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Η λήψη αποφάσεων θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Το παιχνίδι το ένιωσα άνετο στο τέλος, αλλά κατά τη διάρκεια του δεν ένιωσα πολύ άνετα. ”

Για τον Diogo Jota:

“ Χρειάζεσαι περισσότερους από τους τρεις επιθετικούς και δόξα τω Θεώ, τους έχουμε. Ο Diogo ήταν αρκετά έξυπνος, για να το δει αυτό και αυτός ήταν ο λόγος που υπέγραψε στην Liverpool. ”

Για το Merseyside Derby της Τετάρτης:

“ Είναι ένα παιχνίδι που οι άνθρωποι το συζητούν πολύ. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που το προσεγγίζουν. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο εκεί. Ας δούμε τι θέλει ο αντίπαλος.”

“ Είναι πάντα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, οπότε συχνά δεν μου αρέσει η ένταση του παιχνιδιού, είναι υπερβολικό για μένα. Μου αρέσει το φυσικό ποδόσφαιρο, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Το παίζουμε και εμείς και άλλες ομάδες. ”

“ Αλλά σε αυτό το παιχνίδι πολύ συχνά οι άνθρωποι λένε πάρα πολλά. Δεν μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι της χρονιάς για να είμαι ειλικρινής, εξαιτίας αυτού. ”

“ Αλλά έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Everton αύριο, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα κανονικό αλλά καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. ”

Για την συμμετοχή των Salah, Mane και Keita στο AFCON:

“ Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα φύγουν, ακόμη το συζητάμε. ”

Δεν δυσκολεύτηκαν το Σάββατο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com