Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Είναι πιο εύκολο όταν ξεκινάς με γκολ νωρίς»

Jota: «Είναι πιο εύκολο όταν ξεκινάς με γκολ νωρίς»

Δύο τέρματα σημείωσε ο Diogo Jota στην σημερινή νίκη της Liverpool με 4-0 επί της Southampton στο Anfield και μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε στο Sky Sports για την επικράτηση και την εμφάνιση των Reds.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Πορτογάλος για τη νίκη:

“ Στην τελική ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Προσαρμοστήκαμε καλά στους τρεις στόπερ τους. Άλλαξαν ξανά στο δεύτερο ημίχρονο. Εκμεταλλευτήκαμε. Υπήρχαν χώροι στο πρώτο ημίχρονο. Κρατήσαμε όμως ανέπαφη την εστία μας και είχαμε μια καλή απόδοση. ”

“ Είναι πάντα πιο εύκολο όταν ξεκινάς καλά με γκολ εντός έδρας. Ξέραμε ότι και και στο ότι ήμασταν μπροστά με 2-0 και δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Αλλά το κάναμε σήμερα και αυτό είναι σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη ”

“ Εκμεταλλεύομαι το να παίζω για μια καλή ομάδα. Ευτυχώς για μένα μπορώ να σκοράρω γκολ και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. ”

“ Ακόμα και με τις αλλαγές που κάνουμε από τον αγώνα του Champions League (παίξαμε καλά), είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους παίκτες έτοιμους. Αυτό το μήνα είναι ένα παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Με τα δύο σημερινά του γκολ, ο Πορτογάλος έφτασε τα 7 στην φετινή Premier League.

Diogo Jota, Mo Salah και Jordan Henderson πανηγυρίζουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com