Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τις φετινές εμφανίσεις του Mane

Ο Klopp για τις φετινές εμφανίσεις του Mane

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται τη φετινή σεζόν ο Sadio Mane, έχοντας σκοράρει ήδη 7 τέρματα στις 12 πρώτες αγωνιστικές της Premier League, αφήνοντας πίσω την περσινή δύσκολη σεζόν του.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τον διεθνή επιθετικό:

“ Ξέραμε – όλοι το νιώσαμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μετά από ένα σωστό διάλειμμα ότι ήταν εντελώς διαφορετικός, ήταν 100% εκεί – αυτό ήταν ξεκάθαρο. ”

“ Νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε τον Sadio – μπορούμε. Όπως τον Mo για παράδειγμα, όπως τι τον βοηθάει ή οτιδήποτε άλλο. Ο Sadio είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης – οπότε αυτό είναι. Μπορείτε να δείτε και τους αριθμούς του. ”

“ Μπορεί να μην είναι 100% αλήθεια, αλλά νομίζω ότι ο Mo έχει 108 ή 109 γκολ; Ο Sadio έχει 101. Όχι όλα για τη Liverpool, προφανώς κάποια και για την Southampton. Οπότε είναι δύο παιδιά που το έκαναν τα τελευταία χρόνια για εμάς. ”

“ Προφανώς, αν είναι τυχερός με τραυματισμούς, θα έχει μια πολύ καλή σεζόν, γιατί αυτή είναι η ποιότητα που έχει. Δεν μπορώ να μιλήσω αρκετά για το πόσο σημαντικό θα είναι για τέτοιου είδους παίκτες να έχουν ένα σωστό διάλειμμα. ”

“ Μπορώ να μιλάω γι’ αυτό για τα επόμενα 20 χρόνια και τίποτα δεν θα αλλάξει, οπότε είναι πολύ δύσκολο για τα παιδιά. Αλλά φέτος ο Mo και ο Sadio είχαν ένα σωστό διάλειμμα και αυτή τη στιγμή βλέπουμε το όφελος από αυτό. ”

Ήδη 7 γκολ στην Premier League για τον Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com