Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Τιμή μου που ήμουν αρχηγός»

Alisson: «Τιμή μου που ήμουν αρχηγός»

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Liverpool φόρεσε ο Alisson Becker στον προχθεσινό αγώνα με την Porto στο Anfield, δηλώνοντας πως ήταν «τιμή και χαρά του» να είναι αρχηγός των Reds.

Ο Βραζιλιάνος για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός δήλωσε:

“ Οι παίκτες ψήφισαν για αυτό – για επιπλέον αρχηγούς. Είναι χαρά και τιμή για μένα να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. ”

“ Έχουμε έναν καταπληκτικό αρχηγό, αλλά έχουμε πολλούς ηγέτες στην ομάδα που δεν φορούν το περιβραχιόνιο στο χέρι. Έχουμε πολλούς ηγέτες που παίζουν σημαντικούς ρόλους. Εγώ, ο Sadio, ο Mo, όλοι οι παίκτες. ”

“ Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όλους αυτούς τους παίκτες στην ομάδα που μπορούν να ηγηθούν και να ωθήσουν τους παίκτες μπροστά όταν χρειάζεται. ”

Για τον Thiago που άνοιξε το σκορ:

“ Ήταν όμορφο! Ο Thiago, τι παίκτης! Το έδειξε και απόψε, όχι μόνο στο γκολ αλλά και με τον τρόπο που παίζει – είναι ένας παίκτης με μεγάλη αυτοπεποίθηση που συνεισφέρει πολύ στην ομάδα μας, στο χτίσιμο και στην επιθετική ανάπτυξη. ”

“ Είναι ένας επιθετικός παίκτης με την καλή έννοια της λέξης. Πάντα βοηθάει και αμυντικά. Είναι έξυπνος παίκτης και πάντα καλή θέση. Οπότε είναι πολύ καλό να τον έχω στο πλευρό μου. ” Έκλεισε ο Alisson.

Ο Alisson Becker πανηγυρίζει στο Wanda Metropolitano.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com