Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα»

Klopp: «Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα»

Ο Jürgen Klopp δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στη νίκη με 2-0 επί της Porto το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Γερμανός για την εμφάνιση και τη νίκη δήλωσε:

“ Ήταν καλό. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου τα πράγματα ήταν λίγο ταραχώδη. Ο κόσμος μπορεί να πίστευε ότι κάναμε ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν εδώ για αυτό. ”

“ Αυτό όμως δεν είναι ασυνήθιστο όταν βάζεις μια ομάδα που δεν έχει παίξει πολύ μαζί. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει απόψε. Ήμασταν τυχεροί σε στιγμές, ναι. ”

“ Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαστε ένα καλός αντίπαλος, αλλά αλήθεια δεν το περίμενα αυτό απόψε. Δεν περίμενα ένα αδίστακτο πρέσινγκ μηχανή από την ομάδα, μεγαλώσαμε μέσα στο παιχνίδι και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. ”

“ Πρέπει όμως να παίξουμε καλύτερα κόντρα στην μηχανή της Southampton. ”

“ Σκοράραμε δύο εξαιρετικά γκολ, ειδικότερα εκείνο του Thiago, ουάου! ”

“ Τόσα πολλά καλά πράγματα συνέβησαν απόψε, οι παίκτες πήραν λεπτά, ρυθμό, αυτοπεποίθηση, κανείς δεν τραυματίστηκε, η επικεφαλής αποκατάστασης μας είπε να δώσουμε στον James Milner 15 λεπτά και αυτός πήρε 12 ή 13. Ο Jordan Henderson έπαιξε, ο Andrew Robertson πέρασε ως αλλαγή. ”

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:

“ Οι σωστοί παίκτες μπόρεσαν να ξεκουραστούν. Ο Trent μπόρεσε μα το κάνει, το ίδιο και ο Virg. Είναι όλα καλά. ”

“ Αν είσαι στην ομάδα μας, τότε είσαι πολύ καλός παίκτης. Δεν θα είχαμε κανέναν παίκτη αν δεν ήταν. Ο Tyler τα πήγε πολύ καλά απόψε. Είναι καλός παίκτης και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτόν. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Δεν είχαμε τραυματισμούς σήμερα! Όλα τα παιδιά είναι καλά! ” Είπε ο Klopp.

“ Είχαμε πολλά να σκεφτούμε, ποιος είναι τραυματίας. ποιος δεν έχει παίξει, ποιος χρειάζεται ξεκούραση. Κανείς δεν ένιωθε ότι χρειαζόταν ξεκούραση, καθώς τα παιδιά το έχουν συνηθίσει, αλλά το θέμα είναι τα παιχνίδια που έρχονται, οπότε χρειαζόμασταν τα παιδιά να έχουν ρυθμό. ”

“ Όλα πήγαν καλά και ο αγώνας τελείωσε χωρίς τραυματισμούς. ”

Για τον Minamino:

“ Ήμουν ευχαριστημένος με την εμφάνιση του, απλά έπρεπε να κλείσουμε με αλλαγές το παιχνίδι. Ο Taki μετακινήθηκε προς τα δεξιά και αυτή είναι μόνο μια θέση για άμυνα στο σύστημά μας, παίζεις στις μισές θέσεις. ”

“ Ο Mo δεν αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, όταν παίζει εκεί. Ήμουν χαρούμενος με τον Taki. ”

Γιατί αποκάλεσε «ένα μικρό τουρνουά» το AFCON:

“ Δεν το εννοούσα έτσι! Δεν ξέρω γιατί το καταλαβαίνετε έτσι. Ελάτε… ”

“ Δεν το τη χαρακτήρισα «μικρή ήπειρο». Αυτό που εννοούσα ήταν ότι δεν υπάρχει διεθνής διακοπή μέχρι τον Μάρτιο. Ένα μικρό τουρνουά τον Ιανουάριο, το είπα ειρωνικά. Είναι μεγάλο τουρνουά, χάνουμε τους καλύτερους παίκτες μας. ”

“ Δεν είναι η μητρική μου γλώσσα, αλλά αν θέλετε να με παρεξηγήσετε… δεν ήταν πρόθεσή μου. Το κάνατε κάτι παραπάνω από ότι είναι. Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο. ”

Νίκησε ξανά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com