Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Να κερδίσουμε και την Milan»

Chamberlain: «Να κερδίσουμε και την Milan»

Ο Alex Oxlade-Chamberlain μίλησε για την χθεσινοβραδινή νίκη με 2-0 επί της Porto στο Anfield και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της AC Milan.

Ο Ox κλήθηκε να μιλήσει για την επιστροφή του Thiago:

“ Είναι πολύ καλό που τον έχουμε πίσω. Είναι πολύ καλό για τον νεαρό Tyler να έχει τον Τιάγκο πίσω στην ομάδα. Τα πήγε πολύ καλά. ”

“ Θέλεις να παίζεις όσο περισσότερο μπορείς, τα διαδοχικά παιχνίδια είναι από όπου προέρχεται η φυσική κατάσταση και ο ρυθμός. Είναι καλό που ο Thiago επέστρεψε και ο Tyler Morton που τα πήγε πολύ καλά με την εμπειρία που είχε γύρω του. ”

Για τη νίκη:

“ Ήταν άλλο ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσαμε να πάρουμε άλλη μια νίκη [κόντρα στη Milan]. Αυτό θα μας έδινε καλή ώθηση για να μπούμε στα νοκ άουτ. Είναι μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά να κερδίσουν λεπτά στα πόδια τους και να δείξουν πράγματα. ”

Για την εμφάνιση:

“ Αυτό ήταν ένα από τα κύρια πράγματα που είπε ο προπονητής στην ομάδα. Θέλαμε να είμαστε επαγγελματίες και να κάνουμε τη δουλειά σωστά. Ήταν σημαντικό να μπουν όλοι και να κάνουν τη δουλειά. Πήραμε 3 βαθμούς και κάναμε τη δουλειά. ” Είπε ο Chamberlain.

“ Είναι καλό να κρατάμε τα στάνταρ μας, ειδικά μετά το Σάββατο. Κάναμε αλλαγές και συνεχίσαμε με νίκη. ”

Με νίκες συνέχισε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com