Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο John Terry αποθέωσε τον Virgil van Dijk και τους Reds

Ο John Terry αποθέωσε τον Virgil van Dijk και τους Reds

Ο πρώην αρχηγός της Chelsea, μιλώντας, στο beIN Sports, για την κούρσα του τίτλου της Premier League, αποθέωσε τον Virgil van Dijk και τους Reds.

Με βασικούς παίκτες όπως ο Thiago και ο Fabinho να έχουν επιστρέψει από τραυματισμό και τους Mohamed Salah, Sadio Mane και Diogo Jota σε μεγάλη φόρμα, ο John Terry παραδέχτηκε ότι μεταξύ Manchester City και Liverpool, θεωρεί τους Reds την μεγαλύτερη απειλή για την Chelsea.
«Από τις δύο ομάδες, πρέπει να πω ότι η Liverpool φαίνεται μεγαλύτερη απειλή. Απλώς πιστεύω ότι έχουν πολλά κίνητρα και στόχους που τους ωθούν μπροστά».
«Στην άμυνα κοιτάζω τον Van Dijk και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να τον ντριμπλάρει. Ακόμα και τις μέρες που δεν αποδίδει τόσο καλά, ταυτόχρονα φαίνεται πολύ σταθερός. Το χειρότερο παιχνίδι του είναι το καλύτερο ενός κανονικού στόπερ».

Στη συνέχεια συνέκρινε τους επιθετικούς της Liverpool με τους επιθετικούς με τους οποίους έπαιξε στο Stamford Bridge, λέγοντας: «Αυτήν την δυναμική στην επίθεση, την είχαμε στην Chelsea πριν από χρόνια, με τους Drogba, Robben και παρόμοιους τύπους παικτών. Νιώθεις πως ό,τι και να γίνει θα κερδίσεις τον αντίπαλο».

Η Liverpool έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 35 γκολ έναντι 30 της Chelsea, αλλά οι Blues είναι πολύ καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι, αφού δέχθηκαν μόλις τέσσερα γκολ σε 12 αγώνες.
Με τον Fabinho να επιστρέφει και να προστατεύει ιδανικά την αμυντική τετράδα και τον Virgil van Dijk να ανεβάζει απόδοση, η Liverpool αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά στην άμυνα.
Ο Virgil, επίσης, προσδίδει μια άλλη διάσταση στην επίθεση της Liverpool, καθώς μπορεί να μεταβιβάσει τη μπάλα, με απόλυτη ακρίβεια, από το αμυντικό τρίτο της ομάδας του στην επίθεση, με τον Salah να είναι, τις περισσότερες φορές, ο αποδέκτης αυτών των απίστευτων μεταβιβάσεων του.

Ο John Terry αποθέωσε τον Virgil van Dijk και τους Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com