Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Grujic: «Ήταν επιτυχημένο το πέρασμα μου από την Liverpool»

Grujic: «Ήταν επιτυχημένο το πέρασμα μου από την Liverpool»

Ως επιτυχημένο χαρακτήρισε ο Marko Grujic το πέρασμα του από την Liverpool, μιλώντας στην The Athletic UK.

Ο Σέρβος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Jürgen Klopp στο Anfield, όμως δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους Reds και το περασμένο καλοκαίρι πωλήθηκε στην Porto.

Σχετικά με το πέρασμα του από το Anfield δήλωσε:

“ Θα έλεγα ότι η καριέρα μου στη Liverpool ήταν επιτυχημένη. Εντάξει, όχι όσον αφορά τα παιχνίδια που έπαιξα ή το τι πέτυχα προσωπικά για τον σύλλογο, αλλά σίγουρα έφυγα από τη Liverpool ως πολύ καλύτερος παίκτης από ότι όταν έφτασα εδώ. “

“ Το προπονητικό επιτελείο βοήθησε στην εξέλιξή μου και στο ίδιο συνέβαλαν και οι δανεισμοί που είχα όσον αφορά την απόκτηση περισσότερης εμπειρίας. ”

“ Έμαθα τόσα πολλά από τους βασικούς παίκτες της Liverpool για τις θυσίες που πρέπει να κάνεις εκτός γηπέδου, για να εκπληρώσεις πλήρως τις δυνατότητές σου. ”

“ Αυτός ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση ως προς το πώς πρέπει να ζεις τη ζωή σου είναι κάτι που πήρα μαζί μου. Θα μείνω σε αυτό για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Φυσικά, θα μου άρεσε να παίξω περισσότερο, αλλά θα είμαι πάντα ευγνώμων για την εκπαίδευση που πήρα στη Liverpool. ”

“ Νόμιζα ότι έπαιξα μερικά αξιοπρεπή παιχνίδια για τη Liverpool στα κύπελλα, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις σε μια τόσο καλή ομάδα. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός. Είχαν πληρώσει πολλά εκατομμύρια για τους χαφ που κόντραρα.”

Ο Marko Grujic αναμένεται να ξεκινήσει απόψε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com