Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Drogba: «Ο Salah θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ μου!»

Drogba: «Ο Salah θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ μου!»

Ο Didie Drogba έχει εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του επιθετικού της Liverpool, καθώς ο Αιγύπτιος στοχεύει στο να καταρρίψει και άλλα ρεκόρ.

Ο επιθετικός της Liverpool ξεπέρασε τα 104 γκολ του Drogba και έγινε ο κορυφαίος αφρικανός σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League, μετά το υπέροχο χατ-τρικ του εναντίον της Manchester United στο Οld Trafford, τον περασμένο μήνα.

Ο Salah, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 108 γκολ στην κορυφαία κατηγορία, έσπασε με εντυπωσιακό τρόπο το μακροχρόνιο ρεκόρ του πρώην φορ της Chelsea. Ο Drogba χρειάστηκε 254 παιχνίδια για να πετύχει τα 104 γκολ του, κάτι που πέτυχε ο επιθετικός των Reds σε μόλις 167 παιχνίδια.

Ο Drogba εξακολουθεί να είναι ο κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ στην ιστορία του Champions League με 44 γκολ, αν και ο Salah απέχει μόλις 11 γκολ από την ισοφάριση αυτής της επίδοσης.

Ο πρώην επιθετικός της Chelsea, παραδέχτηκε ότι ο Mohamed Salah είναι πιθανό να σπάσει όλα του τα ρεκόρ, πριν αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Ιβοριανός δήλωσε αστειευόμενος στο Mehwar TV:«Αν συνεχίσει, θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ μου! Θέλω να κλάψω!»

Οι δύο τους ήταν συμπαίκτες για μια σύντομη περίοδο στην Chelsea, τη σεζόν 2014 – 15, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του Drogba στο Stamford Bridge.

Ο Salah δόθηκε δανεικός στην Fiorentinα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εκείνης της περιόδου, καθώς δεν έπαιρνε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα από τον Jose Murinho.

Όμως, παρά το γεγονός ότι δεν πέτυχε στην Chelsea, ο Drogba επέμεινε ότι ήταν «θέμα χρόνου» πριν ο Salah δείξει στον κόσμο το μεγάλο ταλέντο του.

«Η ποιότητα του φαινόταν στην προπόνηση και θα σας το πουν και όλοι οι συμπαίκτες του! Απλώς χρειαζόταν χρόνο στο γήπεδο για να δείξει το ταλέντο του», είπε για τον 29χρονο Αιγύπτιο.

«Όταν κοιτάξεις την ομάδα που είχαμε εκείνη την εποχή, δεν ήταν εύκολο να παίξεις. Αλλά αυτό που με έκανε να συνδεθώ με τον Μο είναι η καλοσύνη και η ευγένεια του, ακόμα και όταν δεν έπαιζε».

«Ήταν στεναχωρημένος που δεν συμμετείχε στην ομάδα, αλλά ήταν πάντα ευγενικός. Δεν είπε ούτε μια λέξη για τον προπονητή ή ακόμα και για τους παίκτες. Όταν έχεις αυτό το είδος νοημοσύνης, είναι απλά θέμα χρόνου να λάμψεις!».

Ο Salah γνώρισε επιτυχία ως δανεικός στην Fiorentina και εντάχθηκε στην Roma την επόμενη σεζόν 2015-16, μια μετακίνηση που αργότερα έγινε μόνιμη.

Αν και ο Drogba δεν ήταν πλέον συμπαίκτης του Αιγύπτιου διεθνή σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, ο σταρ της Liverpool απευθύνθηκε στον Ιβοριανό για συμβουλές, κατά τη διάρκεια μιας άγονης πορείας με την ομάδα της Serie A.

«Μιλήσαμε μερικές φορές όταν ήταν στην Roma και έβαζε γκολ», αποκάλυψε ο Drogba.

«Είχε τότε μια περίοδο που δεν σκόραρε. Με ρώτησε πώς αντιμετωπίζω μια τέτοια κατάσταση».

«Μοιράστηκα μαζί του πολλά παραδείγματα από την εμπειρία μου και του είπα ότι είναι κάτι που συνέβη σε μένα και σε όλους τους επιθετικούς. Η λύση είναι να επιστρέψεις στα βασικά. Μόλις το έκανε αυτό… μπουμ. Έγινε ασταμάτητος και εξακολουθεί να είναι!»

Ο Mo Salah κόντρα στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com