Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στόχος της Newcastle ο Divock Origi;

Στόχος της Newcastle ο Divock Origi;

Στην μεταγραφική λίστα της Newcastle ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός της Liverpool, Divock Origi.

Η Newcastle άλλαξε χέρια τον περασμένο μήνα και έκτοτε έχει συνδεθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και το όνομα του Βέλγου.

Σύμφωνα με τον Scott Wilson της Northern Echo, ο Eddie Howe στην ερχόμενη μεταγραφική περιόδο θα στοχεύσει σε ποδοσφαιριστές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην Premier League, αλλά δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Εδώ έρχεται το όνομα του Origi, με τον ρεπόρτερ των Magpies να αναφέρει πως η Newcastle θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση του ή τον δανεισμό του από την Liverpool.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στόχος της Newcastle θα μπορούσε να είναι και ο Oleksandr Zinchenko της Manchester City, ο οποίος δεν αγωνίζεται αρκετά φέτος, έχοντας χάσει την θέση του.

Όσο αφορά όπως την περίπτωση του Βέλγου, θεωρείται πολύ δύσκολο να τον παραχωρήσει η Liverpool τον Ιανουάριο, καθώς όπως δήλωσε και ο Jürgen Klopp την περασμένη Παρασκευή: «Δεν έχουμε πολλούς παίκτες. Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι το ποιος μπορεί να πάει δανεικός τον χειμώνα. »

Ο 26χρονος επέστρεψε πρόσφατα στην εθνική ομάδα της χώρας του και έχει σκοράρει τρεις φορές φέτος με την Liverpool. Όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο Anfield τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Divock Origi σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο εναντίον της Preston.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com