Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα πάρει παιχνίδια ο Minamino»

Klopp: «Θα πάρει παιχνίδια ο Minamino»

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα πάρει στο υπόλοιπο της σεζόν ο Takumi Minamino, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά την νίκη με 4-0 επί της Arsenal.

Ο Ιάπωνας επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Anfield το απόγευμα του Σαββάτου εναντίον της Arsenal, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, βάζοντας παράλληλα το κερασάκι στην Κόκκινη τούρτα.

Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε για τον Taki:

“ Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος είμαι για τον Taki. Βρίσκεται σε μια εκπληκτική κατάσταση και για την ακρίβεια, ήταν η λύση μας για τέσσερις διαφορετικές θέσεις. ”

“ Είναι σαν να μπορεί να παίξει σε πέντε διαφορετικές θέσεις. Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις του οχταριού, καθώς και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. ”

“ Βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή, το βλέπετε αυτό. Έπαιξε με την Ιαπωνία στα προκριματικά παιχνίδια και τώρα είναι εδώ μαζί μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι για εκείνον και για το γκολ που σκόραρε. Ο τρόπος που έπαιξε σήμερα (σ.σ. Σάββατο) δείχνει πόσο καλά προπονείται την δεδομένη στιγμή. Θα πάρει παιχνίδια, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. ”

Ο διεθνής άσος θα μπορούσε να ξεκινήσει βασικός το βράδυ της Τετάρτης στην αναμέτρηση κόντρα στην Porto για το Uefa Champions League.

Ο Takumi Minamino πανηγυρίζει το 4-0 της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com