Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Morton: «Περήφανος που έκανα το ντεμπούτο με την ομάδα που αγαπώ»

Morton: «Περήφανος που έκανα το ντεμπούτο με την ομάδα που αγαπώ»

Δηλώσεις μετά το ντεμπούτο του στη Premier League με την φανέλα της Liverpool έκανε ο – γεννημένος στο Wirral του Merseyside – Tyler Morton.

Συγκεκριμένα, 0 18χρονος χαφ είπε:

«Δεν μπορώ να σβήσω το χαμόγελο από το πρόσωπό μου. Είναι διαφορετικό συναίσθημα από οποιοδήποτε άλλο, ειδικά καθώς είναι το κλαμπ που αγαπώ από τη παιδική μου ηλικία».

«Το να είμαι οπαδός όλη μου τη ζωή και τώρα να πατάω στο γήπεδο, ήταν σουρεαλιστικό. Αλλά εκεί θέλω να είμαι, οπότε εκεί θα πιέσω για να είμαι».

«Είναι ποιοτικό να το βλέπεις από έξω, αλλά όταν μπαίνεις είναι διαφορετικό συναίσθημα».

«Υπήρχε λίγο άγχος αλλά μόνο καλό άγχος. Τίποτα πολύ σοβαρό, όλα χαρούμενα. Ο προπονητής με έκανε να νιώσω άνετα στο ξεκίνημα».

«Η οικογένειά μου ονειρευόταν να γίνω ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και το κατάφερα. Ξέρω πόσο περήφανοι είναι για μένα, μου το λένε κάθε μέρα που πηγαίνω στην προπόνηση. Ένιωσα τόσο ωραία που το έκανα για αυτούς και τον καλύτερό μου φίλο».

«Ο προπονητής και οι παίκτες με τους οποίους συνεργάζομαι είναι διαφορετικής κατηγορίας και το να σου λένε «μπράβο» είναι απλά καταπληκτικό».

Για την εμφάνισή του, ο Morton πρόσθεσε:

«Νόμιζα ότι πήγε καλά.

«Δεν μπορούσα να κάνω πολλά στα 10 λεπτά. Μπήκα και προσπάθησα να ελέγξω το παιχνίδι, ο προπονητής μου είπε να προσπαθήσω να το ηρεμήσω λίγο και να παίρνω μπάλες και να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Νομίζω ότι αυτό έκανα».

«Αισθάνομαι ότι έχω πολλά ακόμα να δώσω και ελπίζω ότι θα το δείξω σύντομα».

«Θα ήθελα πολύ να παίξω (την Τετάρτη), αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Morton έδωσε και το δικό του μήνυμα στα social media, λέγοντας:

«Το ντεμπούτο μου στην Premier League για την ομάδα που αγαπώ από τότε που γεννήθηκα, μια στιγμή που θα μείνει μαζί μου για πάντα. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι για την αγάπη και την υποστήριξη που έχω λάβει από όλους! Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που νιώθω, είναι τιμή μου».

Έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ο αρχηγός της U23, Tyler Morton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com