Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη»

Virgil: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη»

Ο Virgil van Dijk παραχώρησε δηλώσεις στο BEIN Sports μετά την εύκολη επικράτηση της Liverpool με 4-0 επί της Arsenal, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη.

Ο Ολλανδός μίλησε για την εμφάνιση:

“ Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. Νομίζω ότι ήταν ένα  παιχνίδι και για τις δύο πλευρές. Νομίζω ότι δημιουργήσαμε καλές στιγμές. Ο τερματοφύλακάς τους τα πήγε αρκετά καλά παρά την ήττα με 4-0, κατά τη γνώμη μου. ”

“ Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, κρατήσαμε καθαρή την εστία μας, κάναμε μια καλή εμφάνιση και σκοράραμε καλά γκολ. Είναι κάτι πάνω στο οποίο θα χτίσουμε φυσικά. ”

Για τη νίκη:

“ Ήταν έντονο παιχνίδι γιατί η Arsenal παίζει ποδόσφαιρο και προσπαθεί να παίξει στην πλάτη της άμυνασ, οπότε πρέπει να τρέχεις πολύ. Αλλά αν το κάνεις και κερδίσεις την μπάλα πίσω, θα υπάρχουν κενά. Νομίζω ότι το εκμεταλλευτήκαμε τέλεια μερικές φορές. ”

Για το γεγονός ότι δεν έχει ούτε μια ήττα στο Anfield:

“ Λοιπόν, ας το συνεχίσουμε έτσι, ε; Δεν κοιτάζω αυτά τα στατιστικά. Προφανώς έχω διαβάσει αυτά τα στατιστικά γιατί μου τα αναφέρει ο κόσμος, αλλά απλά προσπαθώ να κερδίζω κάθε παιχνίδι μου όπως συμβαίνει. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Είναι ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν. Μπορείς να χάσεις, μπορείς να κερδίσεις και σήμερα κερδίσαμε. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το Champions League. ”

Αν έστειλε ένα μήνυμα με αυτή τη νίκη η Liverpool:

“ Ήταν σε καλή κατάσταση. Κέρδισαν τα παιχνίδια τους κόντρα σε Watford, Burnley και Norwich. Προφανώς είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά η Arsenap πρέπει να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια. Δεν είχαν αντιμετωπίσει εμάς, παίξαμε στην έδρα μας και εδώ είμαστε κάτι διαφορετικό. ”

Ξανά τεσσάρα στην Arsenal, οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com