Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Gerrard»

Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Gerrard»

Για τον Steven Gerrard που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Aston Villa μίλησε ο Jürgen Klopp στη συνέχεια των δηλώσεων του στο site της ομάδας.

Οι δύο προπονητές πλέον της Premier League θα τεθούν αντιμέτωποι στις 11 Δεκεμβρίου, όταν οι Reds θα υποδεχθούν την Aston Villa στο Anfield.

Ο Klopp δήλωσε για τον Stevie G:

“ Πραγματικά είμαι χαρούμενος για εκείνον, για να είμαι ειλικρινής. Ξέρω ότι του άρεσε η δουλειά στους Rangers, αλλά έτσι είναι. ”

“ Όταν έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις στην Premier League, τότε πιθανότατα κάθε προπονητής στον κόσμο θα το σκεφτόταν. ”

“ Με έναν σύλλογο με το μέγεθος της Aston Villa, μπορώ να φανταστώ ότι θα ανυπομονεί. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνον και είναι μια σπουδαία κίνηση για τον σύλλογο. ”

“ Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε αντιμέτωποι. Του έστειλα μήνυμα προφανώς και ανταλλάξαμε μερικά μηνύματα. Είναι καλό, ανυπομονώ πολύ.”

“ Από εδώ και στο εξής θα παρακολουθώ τους αγώνες της Aston Villa λίγο πιο προσεκτικά, αλλά εκτός από αυτό, όταν τους συναντάμε προφανώς τότε είναι διαφορετικά. Αλλά είναι καλό. Για εκείνον πρέπει να είναι το ίδιο. Για αυτά τα 95 λεπτά όλα τα συναισθήματα πρέπει να αφεθούν στην άκρη, έτσι είναι. ”

“ Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι σπουδαία νέα.”

Ο Steven Gerrard παρουσιάστηκε από την Aston Villa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com