Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Εξακολουθώ να βρίσκομαι σε επαφή με τον Klopp»

Gerrard: «Εξακολουθώ να βρίσκομαι σε επαφή με τον Klopp»

Ο Steven Gerrard παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα ως προπονητής της Aston Villa και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει μια ημέρα την τεχνική ηγεσία της Liverpool και για τον Jürgen Klopp.

Ο Stevie ρωτήθηκε αν θα ήθελε να γίνει προπονητής της Liverpool:

“ Σε ό,τι αφορά τη Liverpool, και πάλι, δεν νομίζω ότι αυτή η συνέντευξη τύπου πρέπει να αφορά κανέναν άλλο σύλλογο εκτός από την Aston Villa. Νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους οπαδούς μας. ”

“ Νομίζω ότι όλοι σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν τι σημαίνει η Liverpool για μένα, αλλά η εστίαση και η δέσμευσή μου είναι μόνο στην Aston Villa.”

“ Είπα και την περασμένη εβδομάδα σε μια συνέντευξη, πως είμαι συγκεντρωμένος εδώ και αυτό μπορώ να το υποσχεθώ στους οπαδούς μας. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Είμαι σε επαφή με τον Jurgen από την πρώτη μέρα. Τον συναντώ τακτικά όταν βγάζει βόλτα με τα σκυλιά του, καθώς ζούμε σε παρόμοια περιοχή. Είναι υπέροχος άνθρωπος και προπονητής, η Liverpool είναι πολύ τυχερή που τον έχει. Είμαι οπαδός της Liverpool και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί (να παραμείνει ο Klopp). ”

“ Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε ότι ανυπομονεί για μια μεγάλη αγκαλιά στην πλάγια γραμμή στις 11 Δεκεμβρίου, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε. ”

“ Η Liverpool έχει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης και αν υπέγραφε μια ισόβια συμφωνία, θα ήμουν πολύ χαρούμενος για εκείνη και για εκείνον. ”

Ο Steven Gerrard θα επισκεφθεί ως αντίπαλος το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com