Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Henderson κόντρα στην Arsenal

Με Henderson κόντρα στην Arsenal

Η Liverpool θα υποδεχθεί μεθαύριο το απόγευμα την Arsenal στο Anfield για την 12η αγωνιστική της Premier League, έχοντας στη διάθεση της, τον Jordan Henderson.

Ο αρχηγός υπέστη έναν μικρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, όμως την Τετάρτη έβγαλε μέρος της Κόκκινης προπόνησης στο Kirkby και αναμένεται να είναι στην αποστολή των Reds για τον Σαββατιάτικο αγώνα, ξεκινώντας κατά πάσα πιθανότητα βασικός.

Σοβαρές πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση με τους Gunners έχει και ο James Milner, όμως εκτός θα παραμείνουν τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής και συγκεκριμένα οι Naby Keita, Curtis Jones και φυσικά ο Harvey Elliott.

Διαθέσιμοι είναι οι Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain, καθώς και ο Fabinho, ο οποίος ξεχώρισε στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή τα ξημερώματα της Τετάρτης, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης της Selecao.

Εξαιρετικά αμφίβολος εξακολουθεί να είναι ο Andy Robertson, λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ εκτός θα μείνουν οι Bobby Firmino και Joe Gomez.

Την θέση του Robbo στο αρχικό σχήμα, θα πάρει ο Κώστας Τσιμίκας.

Μια πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Arsenal:

Alisson, van Dijk, Matip, Alexander-Arnold, Τσιμίκας, Fabinho, Henderson, Thiago, Salah, Mane, Jota.

Jordan Henderson και Mo Salah πανηγυρίζουν στη νίκη επί της AC Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com