Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ήταν λάθος η μεταγραφή του Thiago στη Liverpool»

«Ήταν λάθος η μεταγραφή του Thiago στη Liverpool»

Ως λάθος χαρακτήρισε την μεταγραφή του Thiago Alcantara στη Liverpool ο Γερμανός ρεπόρτερ της Bild, Christian Falk, ο οποίος παράλληλα ανέφερε πως ο μέσος αποτελεί στόχο του Xavi στην Barcelona.

Ο Ισπανός βρίσκεται στο Anfield από τον Σεπτέμβριο του 2020, ωστόσο οι τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να βρει τον κατάλληλο ρυθμό και να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Το ποσό της μεταγραφής του ήταν €22 εκατομμύρια, όμως θεωρώ πως αυτό το ποσό, είναι εφικτό ακόμη και για την Barcelona τώρα. Η μετακίνηση του στη Liverpool, μπορούμε πλέον ξεκάθαρα να πούμε πως ήταν ένα λάθος. Αξίζει όμως να προσπαθήσεις να τον αποκτήσεις. ” Έγραψε ο Falk.

Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος πρόσθεσε πως πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από τους Blaugrana, παρότι οι τελευταίοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν κάποια προσθήκη στο ρόστερ τους τον Ιανουάριο.

Ο Jürgen Klopp εξακολουθεί να περιμένει πολλά από τον Thiago και άπαντες στην ομάδα ελπίζουν να μπορέσει να τα δώσει από εδώ και στο έξης, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για 1.5 μήνα.

Ζήτημα παραχώρησης του πρώην άσου της Bayern Munich φυσικά δεν υπάρχει και άλλωστε, πολύ δύσκολα οι Reds θα παραχωρήσουν οποιονδήποτε παίκτη τους στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Τον ρυθμό του προσπαθεί να βρει ο Thiago Alcantara στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com