Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Έχω διαφορετικούς ρόλους σε Liverpool και εθνική»

Trent: «Έχω διαφορετικούς ρόλους σε Liverpool και εθνική»

Ο Trent Alexander-Arnold στη συνέχεια της συνέντευξης του στο ITV εξήγησε τους διαφορετικούς ρόλους που έχει στη Liverpool και στην εθνική Αγγλία, ενώ μίλησε και για τις προτεραιότητες που έχει θέσει ως ποδοσφαιριστής.

“ Είναι σπουδαίο να είσαι μέσα στην ομάδα. Απλώς όταν βάζεις τόσο υψηλά στάνταρ στον εαυτό σου, πονάει όταν δεν παίζεις όσο θέλεις. Είναι μια ερώτηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο μυαλό μου, πραγματικά. Γιατί δεν έχω κάνει κλικ ακόμα για την εθνική. ”

“ Υπάρχουν δύο πολύ διαφορετικές ευθύνες [στη Liverpool και την Αγγλία], διαφορετικοί ρόλοι, διαφορετικό προσωπικό. Το καλύτερο πράγμα για μένα είναι να νιώθω ότι έχω ελευθερία εκεί έξω.

“ Φυσικά, έχω αμυντικές ευθύνες και πρέπει να παίξω τον ρόλο μου στην ομάδα, αλλά πάντα ένιωθα ότι μπορώ να παίξω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο όταν μπορώ να παίξω [με ελευθερία]. ” Αναφέρει ο Trent Alexander-Arnold.

Αυτή τη στιγμή, η κύρια εστίαση μου είναι στη θέση του δεξιού back. Έχω πολύ περισσότερες δυνατότητες. Ποια είναι η λύση [όσο αφορά την εθνική]; Δεν γνωρίζω. Το πιο σημαντικό όμως είναι να παίζεις, πραγματικά. Να παίζεις παιχνίδια.”

“ Ως επαγγελματίας θέλεις να έχεις μια κληρονομιά και να ακούγεται πάντα το όνομά σου. Ξέρω ότι το έχω μέσα μου για να φτάσω σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αν δεν το κάνω, μόνο εγώ μπορώ να κατηγορηθώ γι’ αυτό. ”

Ο Trent Alexander-Arnold έκανε τη διαφορά για την Αγγλία το βράδυ της Δευτέρας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com