Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε εξετάσεις ο Robertson, αμφίβολος για Arsenal

Έκανε εξετάσεις ο Robertson, αμφίβολος για Arsenal

Αμφίβολος για τον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Arsenal είναι ο Andy Robertson, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο αμυντικός των Reds αποκόμισε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο από τον προχθεσινό αγώνα της εθνικής Σκωτίας με εκείνη της Δανίας, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο στο 79ο λεπτό.

Η Liverpool δεν θεωρεί πως το πρόβλημα του Robbo είναι σημαντικό, όμως επίσης δεν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει μαζί του.

Ο διεθνής άσος θα μπορούσε να μείνει εκτός τόσο από την αναμέτρηση με τους Gunners, όσο και από τον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Porto για το Uefa Champions League.

Σε περίπτωση που δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη ο Robertson, την θέση του στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις.

Η Liverpool δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ φέτος με τον Έλληνα back στη σύνθεση της σε Premier League, Uefa Champions League και Carabao Cup.

Εξαιρετικά αμφίβολος για τους δύο επόμενους αγώνες είναι και ο Naby Keita, ενώ οι Jordan Henderson και James Milner έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους, όσο αφορά την επιστροφή τους στη δράση.

Αμφίβολος για τον Σαββατιάτικο αγώνα είναι ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com