Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν επιστρέφει σύντομα ο Curtis Jones

Δεν επιστρέφει σύντομα ο Curtis Jones

Ο Curtis Jones απέχει μερικές ακόμη εβδομάδες από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, όπως ανακοίνωσε η Liverpool το απόγευμα της Τρίτης.

Ο μέσος υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο μάτι πριν από δύο εβδομάδες, ο οποίος δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί σύντομα.

Κάποιο χρονοδιάγραμμα επιστροφής για τον 20χρονο δεν υπάρχει, όμως είναι πιθανό να μην τον δούμε ξανά μέχρι το τέλος του έτους.

Ο γιατρός της ομάδας, Jim Moxon δήλωσε για τον τραυματισμό του Curtis:

“ Είναι ένας σοβαρός και ατυχής τραυματισμός. Είναι όμως σημαντικό να τονίσουμε πως δεν υπάρξει κάποια μακροχρόνια βλάβη και η όραση του δεν θα επηρεαστεί μετά το πέρας της περιόδου της αποθεραπείας του. ”

“ Η φύση όμως του τραυματισμού, μας συνιστά να προσέχουμε. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο, για να περάσει το τραύμα. Δεν μπορούμε να βιαστούμε, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει μια γρήγορη επιστροφή. ”

“ Πρέπει να επιδιορθωθεί η ζημιά πριν μπορέσουμε να επαναφέρουμε τον Curtis στην πλήρη προπόνηση, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει στο μεταξύ για να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση. ”

“ Δεν μπορούμε να βάλουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του, η οποία όμως απέχει μερικές εβδομάδες από τώρα, καθώς πρέπει πρώτα επουλωθεί η πληγή, επομένως δεν είναι από τις περιπτώσεις που θα ρισκάρουμε και η υπομονή είναι αρετή με τον συγκεκριμένο τραυματισμό. ”

Ο Curtis Jones δεν θα επιστρέψει σύντομα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com