Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχώρησε και ο Henderson από την εθνική λόγω τραυματισμού

Αποχώρησε και ο Henderson από την εθνική λόγω τραυματισμού

O Jordan Henderson στο Brentford Community Stadium.

Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα τραυματισμών για την Liverpool, καθώς ο Jordan Henderson αποχώρησε από την εθνική Αγγλίας και επέστρεψε στο Merseyside, για να εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο των Reds ο τραυματισμός του, όπως ανακοίνωσαν τα Τρία Λιοντάρια.

Ο Hendo αγωνίστηκε και μάλιστα σκόραρε κόντρα στην Αλβανία, όμως δεν ταξιδέψει στο Σαν Μαρίνο και μένει να δούμε αν ο τραυματισμός που έχει αποκομίσει είναι σοβαρός ή αν η αποχώρηση του από την εθνική έγινε για προληπτικούς λόγους.

Η εθνική Αγγλίας δεν ξεκαθάρισε το είδος του τραυματισμού και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση επί του θέματος.

Λόγω τραυματισμού αποχώρησε από την εθνική και ο Jack Grealish της Manchester City, ενώ στον αυριανό αγώνα δεν θα αγωνιστούν και οι Luke Shaw, Mason Mount και Raheem Sterling.

Μέχρι και πριν την τωρινή διακοπή, ο αρχηγός ήταν ο μοναδικός παίκτης της μεσαίας γραμμής της Liverpool που δεν είχε αποκομίσει κάποιον τραυματισμό τη φετινή σεζόν.

Προβλήματα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι Curtis Jones, James Milner και Naby Keita, ενώ ο Thiago Alcantara έκανε την επιστροφή του πριν από μια εβδομάδα κόντρα στη West Ham.

Η Liverpool ελπίζει πως η αποχώρηση του Henderson από την εθνική έγινε για προληπτικούς, ώστε να τον έχει κανονικά στη διάθεση της για τον αγώνα με την Arsenal σε έξι ημέρες από σήμερα.

Ο Jordan Henderson σκόραρε κόντρα στην Αλβανία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com