Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι πρώτες αντιδράσεις των Reds στην πρόσληψη Gerrard

Οι πρώτες αντιδράσεις των Reds στην πρόσληψη Gerrard

Η επάνοδος του Steven Gerrard στην Premier League με την ιδιότητα του προπονητή είναι το ποδοσφαιρικό γεγονός των ημερών στο Νησί.

Ο θρύλος της Liverpool συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην Aston Villa μετά τις θητείες του στην U-18 των Reds και στους Rangers, και μάλιστα θα βρεθεί στο Anfield ως αντίπαλος στο κλείσιμο ενός μήνα στον πάγκο των Villagers (11/12).

Στα πρώτα τους σχόλια για την επιστροφή του Stevie G στην Αγγλία, οι οπαδοί της ομάδας μας υποδέχτηκαν με χαρά τον πρώην αρχηγό στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Anfield.

Μερικά ενδεικτικά tweets ήταν τα εξής:

  • «Ανυπομονώ να δω τον Gerrard να προπονεί στην PL. Πάντα είχα σε εκτίμηση τη Villa. Μεγάλος σύλλογος με αξιόλογη ιστορία. Ελπίζω και οι δύο να τα πάνε καλά.»
  • «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι όταν εν τέλει έρθει η ώρα να αποχωρήσει ο Klopp, θέλω να αναλάβει ο Gerrard. Μόνο όμως αν είναι αρκετά καλός. Οπότε ελπίζω πραγματικά να τα πάει καλά στην Aston Villa. Νομίζω ότι θα τα καταφέρει.»
  • «O Gerrard θα προπονήσει ομάδα της PL Είμαι τόσο χαρούμενος γι’ αυτόν. Του εύχομαι μόνο επιτυχία. Μελλοντικός προπονητής της Liverpool; Ίσως.»
  • «Μόλις έγινε ακόμα δυσκολότερο να βρεις εισιτήριο για το παιχνίδι της Liverpool στις 11 Δεκεμβρίου!»
  • «Η 11η Δεκεμβρίου μόλις απέκτησε ενδιαφέρον!»

Και δύο πιο επιφυλακτικά σχόλια:

  • «To να πάει ο Stevie στη Villa είναι μία κίνηση πολύ τολμηρή και γεμάτη ρίσκο. Αν αποτύχει, το όνειρό του να γίνει προπονητής της Liverpool θα κρέμεται από μία κλωστή. Προφανώς όμως εύχομαι να πετύχει.»
  • «Η Villa θα αποδείξει αν ο Gerrard είναι αρκετά καλός ή όχι. Το ότι κέρδισε τίτλους σε ένα ‘πρωτάθλημα αγροτών’ (Σκωτία) δεν αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Αν ο Gerrard κάνει ό,τι έκανε ο Lampard και αποτύχει, τότε δε θα μπορέσει ποτέ να θεωρηθεί ως ένας μελλοντικός προπονητής της Liverpool. Δε θέλω ο Stevie να γίνει σαν τον Kenny και η κληρονομιά του στην ομάδα να μειωθεί.»
Νέος προπονητής της Aston Villa o Steven Gerrard.
Νέος προπονητής της Aston Villa o Steven Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com