Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κριτική του Klopp στους Trump, Johnson και Farage

Η κριτική του Klopp στους Trump, Johnson και Farage

Θέση για τα πολιτικά πήρε ο Jürgen Klopp, μιλώντας στο The Mid Podcast της Gabby Logan, ασκώντας μάλιστα έντονη κριτική στους Donald Trump, Boris Johnson και Nigel Farage για τις επιλογές τους.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Προφανώς οι άνθρωποι με κοινή λογική δεν χρειάζονται ή τουλάχιστον δεν χρησιμοποιούνται την δεδομένη στιγμή. ”

“ Θα έπρεπε να υπάρχουν, όμως ποιο είναι το πρόβλημα, οι άνθρωποι που ψηφίζουμε ή όλο το σύστημα, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να τους ψηφίσουμε; ”

“ Πραγματικά πρέπει να πω, πως οι δύο τελευταίες εκλογές, η μια με τον Donald Trump και η άλλη με τον Boris Johnson, ήταν δύο πολύ άσχημα σημάδια για όλον τον κόσμο, εφόσον κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. ”

“ Διότι όλοι γνώριζαν από πριν πως αυτό δεν θα δουλέψει και όμως το επιτρέψαμε να συμβεί ως κοινωνία. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο ένας όμως έχει φύγει και ο άλλος εξακολουθεί να δυσκολεύεται. Είναι απίστευτο. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Πρέπει να βρούμε ένα σύστημα, με το οποίο θα βάλουμε στις θέσεις ανθρώπους που θα μπορούν να λύσουν τα προβλήματα μας ή να μας βοηθήσουν με την επίλυση των προβλήματων μας, αυτοί είναι οι καλύτεροι δυνατοί άνθρωποι.”

“ Όχι ή πιο αστείοι ή εκείνοι με το πιο παράξενο κούρεμα, χρειάζεσαι τους κατάλληλους ανθρώπους. ”

“ Δεν πρέπει να τους ψηφίζουμε και αν κρίνουμε από το χρονικό διάστημα που βρίσκονται στην ηγεσία, πρέπει να κοιτάξουμε και να πούμε: «Ωχ θεέ μου, δεν είναι αστείο πια. » ”

“ Χρειάζεσαι τους σωστούς ανθρώπους και φυσικά όχι κάποιον σαν εμένα που τον βλέπεις στην τηλεόραση και σου αρέσει και έχει μια λίγο περισσότερο από τον μέσο όσο ευφυΐα. ”

“ Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, πρέπει απλώς να τους δώσεις μια πλατφόρμα, ώστε να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. ”

“ Γιατί επιτρέπουμε σε ανθρώπους όπως οι Farage και Johnson να ηγούνται οποιασδήποτε ομάδας ανθρώπων; ” Αναρωτήθηκε ο Klopp.

“ Την μέρα που προκύπτει ένα πρόβλημα, εκείνοι εξαφανίζονται! Πως μπορούμε να ξεχάσουμε; Έπειτα αναρωτιόμαστε: «Που ήταν αυτός;» Είναι απολύτως τρελό. ”

Δυσαρεστημένος με το πολιτικό τοπίο ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com