Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αντίδραση του Gerrard σε φωτογραφία της Βασίλισσας στα αποδυτήρια των Rangers

Η αντίδραση του Gerrard σε φωτογραφία της Βασίλισσας στα αποδυτήρια των Rangers

Ένα παλιό βίντεο, από την παρουσίαση του Steven Gerrard ως προπονητή των Glasgow Rangers το καλοκαίρι του 2018, έκανε ακόμα μια φορά το γύρο του διαδικτύου.

Στο απόσπασμα αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας καλωσορίζουν τον Stevie στο θρυλικό Ibrox Stadium, εκεί όπου ο πρώην αρχηγός της Liverpool βλέπει μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αρχικά φαίνεται να παγώνει, ενώ όταν πια γυρίζει προς την κάμερα, ο Gerrard δείχνει να είναι έτοιμος να ξεσπάσει στα γέλια!

Η σύνδεση των Rangers με τον Προτεσταντισμό και το Ηνωμένο Βασίλειο γενικότερα είναι γνωστή. Άλλωστε, από εκεί πηγάζει και η μεγάλη έχθρα της ομάδας με την Celtic, καθώς οι «Κέλτες» είναι μια ομάδα άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Καθολικισμό. Ο Steven Gerrard μεγάλωσε και αυτός σε μία πόλη αποστασιοποιημένη από την υπόλοιπη Αγγλία, οπότε είναι φυσιολογικό οι ιδέες και οι αντιλήψεις του να μην ταίριαζαν απόλυτα με αυτές της μπλε πλευράς της Γλασκώβης.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο Gerrard τώρα είναι προπονητής μιας ομάδας η οποία είναι ακόμα πιο κοντά στη Βασιλική οικογένεια, καθώς υπέγραψε χθες στην Aston Villa, η οποία αντικατέστησε τον Dean Smith μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη Premier League, στη κατάταξη της οποίας βρίσκεται στην 16η θέση.

Ακολουθεί το προαναφερθέν βίντεο:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com